1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Çakır ve Uysal'a 'Hayırlı olsun' ziyareti
Çakır ve Uysal'a 'Hayırlı olsun' ziyareti

Çakır ve Uysal'a 'Hayırlı olsun' ziyareti

Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal ve yöneticiler, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü görevine atanan Doç. Dr. Veli Ozan Çakır ile Genel Müdür Yardımcısı Fatih Uysal’a ‘Hayırlı olsun’ dileğinde bulundu.

A+A-

Gazete Güncel- Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor’da Kulüp Başkanı Ahmet Dal ile yönetici arkadaşları Başkentte yoğun ziyaretler gerçekleştirmeye devam etti. Siyasilerin yanı sıra bürokratları da unutmayan Mavi-beyazlıların bu kez adresi Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü oldu. Mavi-beyazlı kulübün başkanı Ahmet Dal, Basın Sözcüsü Cengiz Durular ile yöneticiler İbrahim Kırık, Abdullah Karadağ ve Veysi Ayhan, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü görevine atanan Doç. Dr. Veli Ozan Çakır ile Genel Müdür Yardımcısı Fatih Uysal’ı ziyaret ederek yeni görevlerinde  kolaylıklar ve başarı dileklerimizi ilettiler.

Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal, “Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü görevine atanan Doç. Dr. Veli Ozan Çakır ve Genel Müdür Yardımcısı Fatih Uysal’ı  ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. İBB’de birlikte mesai yaptığımız ve uzun yıllar sporun içerisinde olan Genel Müdürümüz Doç. Dr. Veli Ozan Çakır’ın güzel ve başarılı çalışmalara imza atacağına inancımız tam.  Kendisine kolaylıklar diliyorum” dedi.

Genel Müdürlükte stat zirvesi

Erzurumspor Kulüp Başkanı Ahmet Dal, Başkent ziyaretlerine ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Kabinemizin kıymetli mensupları Bakanlarımız, Parlamenterlerimiz ve Genel Müdürlerimizi ziyaret ettik. Konu tabi ki spor, futbol ve stadyumdu. Stadyum konusunda taraftarlarımızın beklentilerini ilettik” diye konuştu.

Erzurum 2025 EİT Turizm Başkenti

Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal ve yöneticiler, ziyaretleri ile Spor Hizmetleri Genel Müdürü Doç. Dr. Veli Ozan Çakır ile Genel Müdür Yardımcısı Fatih Uysal’ı mutlu etti.

Ziyaret esnasında Erzurum’un başta kış sporları olmak üzere, geleneksel sporların yaygın bir şekilde şehrimizin dokusuyla uyumundan, yüksek rakımı sebebiyle spor ve futbolda dünyanın sayılı kamp merkezilerinden birisi olma yolunda hızla ilerlediğini belirten Mavi-beyazlı kulübün başkanı Dal, Kentin spor turizmi hedeflerinden ve Erzurum’un spor potansiyelinde bahsetti. Dal, 2021 UNIVERSIADE ve 2017 EYOF’a ve Dünya İşitme Engelliler Kış Olimpiyatlarına ev sahipliği yapan bir spor başkenti olduğunu ifade etti.

 Erzurum 2025 EİT Turizm Başkenti olarak ilan edilmişti. Dal, Bu konuyu da ziyarette  dile getirdi. Ziyarette Dal, Doç. Dr. Çakır ile Uysal’a Erzurumspor forması hediye etti.

Nurullah PALA/PUSULA Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.