1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ve yüzyılın transeri resmen duyuruldu!
Ve yüzyılın transeri resmen duyuruldu!

Ve yüzyılın transeri resmen duyuruldu!

Romelu Lukaku için transferde sıcak bir gelişme yaşandı. Adı geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe ve Beşiktaş ile de gündeme gelen yıldız golcü Romelu Lukaku'nun yeni adresini İtalyan basını duyurdu. İşte detaylar...

A+A-

Gazete Güncel- Roma'da kiralık olarak forma giyen Romelu Lukaku'nun yeni adresi nihayet belli oldu. Adı Fenerbahçe ve Beşiktaş ile de anılan yıldız golcü Romelu Lukaku'nun sezon sonu bir diğer Serie A devi Napoli'ye imza atacağı ileri sürüldü.

ROMELU LUKAKU, SÜPER LİG DEVLERİYLE ANILIYORDU

Bu sezon kiralık olarak forma giydiği Roma'da başarılı performansıyla büyük beğeni toplayan Romelu Lukaku için transfer iddialarını ardı arkası kesilmiyor. Sezon sonunda İtalyan ekibine veda edecek olan ve bonservisi Chelsea'de olan Belçikalı golcünün adı geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe ve Beşiktaş ile de gündeme geldi.

YENİ ADRESİNİ DUYURDULAR

İtalya basınında yer alan habere göre; Roma'dan ayrılacak olan Romelu Lukaku, kariyerine gelecek sezon da Serie A'da devam edecek. Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Napoli, sezon sonu yollarını ayıracağı Victor Osimhen'in yerine Belçikalı yıldız ile 2 yıllık sözleşme konusunda el sıkıştı. Lukaku, kulüplerin de anlaşmasın ardından imzayı atmaya hazırlanıyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Romelu Lukaku, bu sezon Roma formasıyla şu an 44 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 42'sinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 3637 dakika sahada kalan 30 yaşındaki yıldız golcü, 20 gol ve 4 asistle takımına katkıda bulundu.

AKŞAM

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.