1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dadaşlardan teşekkür
Dadaşlardan teşekkür

Dadaşlardan teşekkür

Ahmet Dal başkanlığındaki Erzurumspor’un Teknik Patron Hakan Kutlu yönetiminde altın bir sezon geçirdiğini belirtti. Dadaşlar Grubu, teknik patron Hakan Kutlu ve futbolcularına teşekkür etti.

A+A-

Gazete Güncel- Trendyol 1. Ligde 2923-2024 sezonuna transfer tahtası kapalı olarak giren ve dar bir kadro ile başarılı olan Erzurumspor’a teşekkür ederek takıma adeta şampiyon muamelesi yaptı.

Onursal Başkan Mehmet Sekmen’in destekleri Kulüp Başkanı Ahmet Dal’ın gayretleri ve Teknik Patron Hakan Kutlu ekibi ile futbolcuların inanılmaz özverisi ve fedakarlığı ile altın bir sezon geçiren takımları ile gurur duyan taraftarlar Mavi-beyazlıları onure etti.

Erzurumspor gönlümüzde şampiyon

Dadaşlar Grubu Genel Koordinatörü Tevhit Ergin, Erzurumspor’un bu sezon üç puanı silinmesine rağmen Hakan Kutlu nezaretinde 44 puan toplamasının büyük bir başarı olduğunu söyledi. Ergin, “Bu kadar imkansızlığa rağmen takımımızın ortaya koyduğu onur mücadelesi teknik heyet ve futbolcularımızın aidiyet duygusu takdire şayan. Biz şartlarda takımımızın elde ettiği başarıyı şampiyonluğa değer başarı oyarak görüyoruz” dedi.

En tatlı teşekkür

Geçtiğimiz günlerde takıma teşekkür ziyaretinde bulunan ve teknik heyet ile futbolculara baklava ikram eden Dadaşlar Grubu, bu tavrı ile de örnek bir taraftarlık profili çizdi.

Dadaşlar Grubu Genel Koordinatörü Tevhit Ergin, “Takımımızı ziyaret edip sezon teşekkürünü hocamız Hakan Kutlu nezdinde  tüm futbolcu kardeşlerimize ilettik. Takımımıza  tatlı ikramında bulunduk. Teknik Heyet ve futbolcularımızın yüreğine sağlık” diye konuştu.

Ergin, başta Onursal Başkan Mehmet Sekmen olmak üzere Kulüp Başkanı Ahmet Dal ile takımın peşinden koşan herkese müteşekkir olduklarını da sözlerine ekledi.

Nurullah PALA/PUSULA Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.