1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ne yaptın Dede! Ödümüzü kopardın
Ne yaptın Dede! Ödümüzü kopardın

Ne yaptın Dede! Ödümüzü kopardın

Daha önce Kovid-19’a yakalanan ‘Dede’ lakaplı fanatik Erzurumspor taraftarı Erdem Alan, kalp krizi geçirdi. Camia soluğu Şehir Hastanesinde aldı.

A+A-

Gazete Güncel/ Dadaşlar Diyarı’nda  hayatı adeta Erzurumspor’dan ibaret olan ve ömrü Mavi-beyazlıların peşinden koşmakla geçen  İhtiyar Dadaşlar Grubu’nun ‘Dede’ lakaplı üyesi Erdem Alan,  Erzurum-Sakaryaspor maçına dakikalar kala kalp krizi geçirdi. Stadyumun kapısından içeri girdiği anda kalp krizi sonucu yere yığılıp kalan Erdem Alan apar topar Şehir Hastanesine kaldırıldı.  Ana Damarı kapalı olan 65’lik fanatik taraftarın kapalı olan damarı Doç. Dr. Faruk Aydın Yılmaz tarafından açılarak anjiyo yapıldı. Tribünlerin renkli ismi fanatik taraftar Erdem Alan’ın kalp krizi geçirmesi şehirde ve Mavi-beyazlı camiada büyük bir üzüntü yaşattı.

Hakan Kutlu’dan veto!

Erzurumspor Kulübü kalp krizi geçiren fanatik taraftar Erdem Alan için seferber olurken, yönetiminden kulüp çalışanlarına kadar herkes Alan’ın ziyaretine koştu.

Teknik Patron Hakan Kutlu’yu karşısında gören ‘Dede’ lakaplı Erdem Alan’ın derdi yine Erzurumspor’du. Alan’nın doktorundan izin alarak Gençlerbirliği maçına gitmek istemesi  karşısında Teknik Direktör Hakan Kutlu’dan ret cevabı geldi. Kutlu, “Erdem ağabeyi kesinlikle bu hafta dinleniyorsun. Kendine bakıyorsun. Çorumspor maçında tribünlere geliyorsun” dediği öğrenildi.

Başkan Dal yöneticiler ve futbolcular da ziyaret etti

İhtiyar Dadaşlar Grubu üyesi ve Erzurumspor fanatik Taraftarlarından Erdem Alan’ın kalp krizi geçirdiğini duyan Mavi-beyazlılar Şehir Hastanesine akın etti.

Erzurumspor Kulüp Başkanı Ahmet Dal, Erdem Alan’ı  tedavi gördüğü Şehir Hastanesinde  ziyaret ederek,  geçmiş olsun dileklerinde iletti. Ziyarette Basın Sözcüsü Cengiz Durular ile Burak Demirci de hazır bulundu.  Asbaşkan İbrahim Kınık ile diğer yöneticiler  ile futbolculardan Özgür Sert, Kaleci Antrenörü Ayhan Söğütlü ile çok sayıda isim Erdem Alan’ı hastanede yalnız bırakmadı.

Anjiyo olurken bile Mavi-beyaz atkısı ve kravatı yanındaydı

Şehir Hastanesinde Doç. Dr. Faruk Aydın yılmaz tarafından anjiyo yapılan Erdem Alan’ın yakınları Alan’ın çok sevdiği Mavi-beyaz kravatı ve atkıyı başucundan ayırmadı.

Kardeşi muhtarlığı kaybetti çok üzüldü

Kardeşi Zeki Alan’ın Uzundere Dikyar Mahallesi Muhtarlık seçimlerini kaybetmesine de üzülen Erdem Alan büyük bir stres yaparken, uzun süre muhtarlık seçimlerinin şokunu üzerinden atamadı. Kardeşi Zeki Alan da geçtiğimiz sezon Şehir Hastanesi Genel Cerrahi Servisinde başarılı bir ameliyat geçirmişti.

Erdem Alan Kovid-19’a yakalanmıştı

Erzurumspor'un fanatik taraftarlarından biri olan Erdem Alan daha önce  Koronavirüse yakalanmıştı. Alan uzun bir süre Kovid-19 tedavisi gördükten sonra eski sağlığına kavuşarak yeniden görül verdiği Mavi-beyazlı renklerin yolunda mesai harcamaya başlamıştı.

Bizde  Pusula gazetesi olarak Erzurum tribünlerinin renkli kişisi ve adeta maskotu haline gelen Erdem Alan’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz.

Nurullah Pala/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.