1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Başbakan Erdoğan: Artist burada
Başbakan Erdoğan: Artist burada

Başbakan Erdoğan: Artist burada

Cemaatin kendisi hakkında film hazırladığını söyleyen Başbakan Erdoğan, artist arayan Pensilvanya'ya seslendi.

A+A-

Erzurum Güncel-

Cemaatin Köşk seçimleri öncesi aleyhindefilm hazırladığı iddiasını tekrarlayan Erdoğan, "Artist bulamıyorlarmış. Artist burada. Ne arayıp dolanıp sağa sola gidiyorsunuz ya."  dedi.

Başbakan Erdoğan, Sultangazi Belediyesi hizmet binasının açılış töreninde 17 Aralık darbe girişiminde bulunmakla suçladığı cemaate böyle yüklendi:

HER TüRLü ADIMI ATIYORLAR

"Şimdi şahsımla alakalı film hazırlığı işine girmişler. Yurt dışında plato hazırlıyorlar şu anda. Artist bulamıyorlarmış. Artist burada. Ne arayıp dolanıp sağa sola gidiyorsunuz ya. Değerli kardeşlerim aslı burada benzeri de içinizde o zaman. Ailemize varıncaya kadar her türlü adımı atıyorlar. Kardeşlerim dertleri şu cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde acaba Ak Parti’nin çıkaracağı adayı nasıl zedeleriz. İnanıyorum ki Sultangazi cumhurbaşkanlığı seçimlerinde patlayacak. 

çATI FİLAN UçTU

Bunular dün biraraya gelmişler. Ana muhalefet ile yavru muhalefet. Beraber kafa kafaya vermişler. Bugün gazeteler diyor ki ilkeleri konuşmuşlar ismi değil. Daha isim bulamamışlar. Neyin ilkesini konuşuyorsunuz? çatı var mı ya. 30 Mart’ta çatı uçtu. çatı filan uçtu. Orada da bir oldunuz beraber oldunuz, ikiniz bir araya gelseniz yüzde 45.5 edemezsiniz. 40 çürük yumurtadan bir sağlam yumurta çıkmaz. "

"Gazetevatan"
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.