1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Potaya renk kattılar
Potaya renk kattılar

Potaya renk kattılar

23 Nisan Uulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında ‘Basketbol Turnuvası’ düzenlendi. Maçlara Gürcistan’dan da takım kakılınca uluslararası boyuta dönüştü.

A+A-

Gazete Güncel- Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Erzurum İl Temsilcisi Cem Culfa ve il temsilciliği yönetimi bir ilke imza attı. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Kazım Karabekir Spor Salonu’nda yapılan Basketbol Turnuvası oldukça renkli geçti. Turnuvaya Erzurum’daki kulüplerin yanı sıra Gürcistan’dan Kobuleti Basket 2023 takımı da katılınca turnuva uluslararası bir hüviyete kavuştu.

 

 Kobuleti Basket 2023 takımı da katıldı

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Basketbol Kupası Turnuvasına Yakutiye Gençlik Spor Kulübü, DSİ Spor Kulübü ve Gürcistan’dan  Kobuleti Basket 2023  Basket takımının katılımıyla Kazım Karabekir Spor Salonu’nda oynandı.

 

‘Şölen’ havasında kutlanan 23 Nisan Ufulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı baketbol turnuvası nefes kesti.

 

 

 Antrenör Nurdan Fencioğlu yönetimindeki Yakutiye Gençlik Spor ile Başantrörü Hamit Kavurmacı Nezaretineki DSİ  Spor Kulübü ve 30’a yakın minik sporcunun yanında çok sayıda  velilerin katılımıyla gerçekleşen basketbol turnuvası bayram havasında geçti. Gürcistan’dan  Kobuleti Basket 2023 takımı da turnuvada boy gösterirken, tribündeki sporseverlerden alkış aldı.

 

Alkışlar Kobuleti Basket 2023’e

 

TBF Erzurum Basketbol İl Temsilcisi Cem Culfa,  “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve  Çocuk Bayramı Kupası’na maalesef katılım sayısı çok azdı” diyerek sitem etti.

 

Culfa,  bundan dolayı  coşkulu bayram gününde turnuvanın buruk geçtiğini söyledi.

 

Culfa, “Bu anlamlı günde sadece DSİ Spor ve Yakutiye Gençlik Spor’un minik sporcuların iştirak etmesi olmadı. 23 Nisan basketbol kupası kapsamında yıldızlar kategorisine DSİ Spor Kulübü, Doruk Spor kulübü,  Erzurum Gençlik Spor Kulübü ve Gürcistan’dan  Kobuleti Basket 2023 takımıyla  23 Nisan’a yakışır bir şekilde uluslararası bir turnuvaya dönüştü. Gürcü Batum takımıyla Melih Tekin Cinislioğlu yönetimindeki Gençlik Spor, Burak Sayal yönetimindeki Doruk Spor ve Hamit Kavurmacı yönetimindeki DSİ Spor üç gün boyunca maçlar yaptılar. Bu turnuvanın yapılmasında katkıları bulunan Erzurum Gençlik ve Spor il Müdürlüğü’ne Sicil Lisans Şube Müdürümüz Hakan Kaya, Basketbol il temsilciliği ile Kıvanç  Karapınar’a Erzurum Turizm İl Müdürlüğü Turizm Tanıtma Ajansı Koordinatörü ve Dr. Sinan Ata-Doğu Anadolu ihracatçılar Birliği Ar&Ge Şube Müdürü’ne teşekkür ediyorum. Onların destiğ ile katılan takımlarımızın sayesinde güzel bir ulusal turnuva oldu” diye konuştu.

 

Nurullah PALA/PUSULA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.