1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Şampiyon Erzurum'a döndü
Şampiyon Erzurum'a döndü

Şampiyon Erzurum'a döndü

Avrupa’yı fetheden milli kick boksçu Cebrail Gençoğlu, Erzurum’a dödü. Çifte kupa ile ülkemize dönen şampiyon sporcu için hava limanında Türk Bayrağı açıldı.

A+A-

Gazete Güncel- Kick Boksta Erzurum ve Türkiye’nin Gurur kaynağı olan Cebrail Gençoğlu, Avrupa’dan çifte kupa ile döndü.

Erzurum Teknik Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi ve Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü’nün milli gururu Cebrail Gençoğlu, önce Bosna Hersek’te sonra da Bulgaristan’da madalya kürsüsünün en üst basamağına çıktı.

 

Kick Boks tatamilerini rakiplerine dar etti

 

ETÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi ve Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor’un Avrupa ve Dünya şampiyonu sporcusu Cebrail Gençğlu, bir kez daha Avrupalı rakiplerine tatamiyi dar etti.

 

Bosna Hersek ve Bulgaristan da yapılan Avrupa Kupalarında Şampiyon olan Türkiye ve Dadaşların gururu Dr. Öğretim Üyesi Cebrail Gençoğlu, ülkemize döndü.

 

Havalimanında Türk bayrağı ile karşılandı

 

Erzurum Büyükşehir Belediyesi  Gençlik Spor’un milli yıldızı Cebrail Gençoğlu havalimanında dev Türk bayrağı ile karşılandı.

 

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Yüksek İrtfa Spor Salonu Tesis Amiri Aykut Bozoğlu ve  BŞB Gençlik Spor Kick Boks Antrenörü Emre Şahin ile Alper Pirimoğlu, Ömer Tahur diğer kulüplerin kickboks antrenörleri, Ümit Bingöl ve sporcular tarafından havalimanında çiçeklerle karşılanan şampiyon Gençğlu için dev Türk bayrağı açıldı.

 

Başkan Sekmen’e teşekkür

 

Havalimanında çiçeklerle ve Türk bayrağı ile karşılanan Avrupa fatihi Cebrail Gençoğlu, “Her daim desteklerini eksik etmeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen, Kulüp Başkanımız Ahmet Dal’a, kader arkadaşım ve kick boks hocamız Emre Şahin’e,  Spor A.Ş Genel Müdürlüğü çalışanlarına, ETÜ Rektörümüz Prof. Dr. Bülent Çakmak ile GSİM İl Müdürümüz Levent Çakmur ve Ahmet Çelebi ile dua eden destek veren herkesten Allah razı olsun nice güzel başarılara inşallah” dedi.

 

Şahin:Şimdi rotayı Dünya Kupasına çeviriyoruz

 

Kader arkadaşı Cebrail Gençoğlu’nun Avrupa’dan çifte zaferle dönmesinin gururunu yaşadıklarını belirten BŞB Gençlik Spor Kulübü Kick  Boks Antrenörü Emre Şahin, şimdi ara vermeden Dünya Kupası’na hazırlanacaklarını söyledi.

 

Şahin, “Şuradaki hedefimiz ise 14-19 Mayıs 2024’te İstanbul’da yapılacak olan dünya kupası. Rotamızı şimdiden o turnuvaya çevirmiş durumdayız. Hazırlıklarımızı şampiyonluk için yapacağız” diye konuştu.

 

Nurullah PALA/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.