1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. ETSO'da Nisan ayı meclis toplantısı
ETSO'da Nisan ayı meclis toplantısı

ETSO'da Nisan ayı meclis toplantısı

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Nisan Ayı Meclis toplantısını Meclis Başkanı Gökhan Yılmaz başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıda şehir, bölge ve ülkemi gündemi değerlendirildi.

A+A-

Gazete Güncel- Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Nisan Ayı Meclis toplantısını Meclis Başkanı Gökhan Yılmaz başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıda şehir, bölge ve ülkemi gündemi değerlendirildi.  Özellikle ekonomiye direkt katkı sunacak ulusal ve yerel çaptaki projelere dikkat çekildi.

Toplantının detaylarını paylaşan ETSO Başkanı Saim Özakalın, “Özellikle ekonomiye direkt katkı sunacak ulusal ve yerel çaptaki projelere dikkati çektik. Bu anlamda Basra Körfez’inden kara ve demir yollarıyla ülkemize buradan da Avrupa’ya ulaşacak olan Kalkınma Yolu Projesi, bölgesel anlamda Irak ve Türkiye’yi birbirine bağlarken, küresel anlamda da önemli bir ticari koridor oluşturacak. Dolayısıyla bu önemli projenin, şehrimizin ve bölgemizin de ekonomik ve jeopolitik statüsünü daha da güçlendireceğine ve iş dünyamızın ulusal ve uluslararası ticareti ve lojistiği artıracak bu projeden payına düşeni alacağına inanıyoruz. Ayrıca iş dünyamızın sorunlarını ve beklentilerini, 2. Dönem İl Koordinasyon Kurulu ve Ekonomi Toplantısı’nda gündeme getirmiştik. Meclis üyelerimizle tekrar detaylı olarak istişarelerde bulunduk. Meclis divanımıza ve toplantımıza iştirak eden bütün meclis üyelerimize teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Ayşe Nur ERDOĞDU/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.