1. HABERLER

  2. BELEDİYELER

  3. Emrullah Akpunar, mazbatasını aldı.
Emrullah Akpunar, mazbatasını aldı.

Emrullah Akpunar, mazbatasını aldı.

31 Mart yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi’nden Aziziye Belediye Başkanı seçilen Emrullah Akpunar, mazbatasını aldı.

A+A-

Gazete Güncel- 31 Mart yerel seçimlerinde Aziziye Belediye Başkanı seçilen Emrullah Akpunar, mazbatasını aldı.  Konvoy eşliğinde Ilıca'dan Erzurum Adliyesi'ne gelen Akpunar'ı seçmenleri yalnız bırakmadı.

Toplanan kalabalık davul-zurna eşliğinde halaylar çekerek kutlama yaptı. Yaklaşık 500 araçlık konvoy, şehir turu atarak Erzurum Adliyesi'ne doğru yola çıktı. Erzurum Adliyesi'ne gelen Akpunar'ı Yeniden Refah Partisi İl Yönetimi, meclis üyeleri ve vatandaşlar yalnız bırakmadı.

Çok sayıda vatandaş Adliye önünde Emrullah Akpunar'ı ''Aziziye seninle gurur duyuyor'' sloganlarıyla karşıladı. Omuzlara alınan Akpunar ise, ''Bu mazbata benim değil, hepimizin mazbatası. Artık işe koyulma zamanı. Aziziye ilçemiz bizden hizmet bekliyor'' dedi.

Kaybedecek bir dakika dahi zamanlarının olmadığını da ifade eden Akpunar, ''Buraya kadar bana eşlik ettiniz hepinize teşekkür ederim. Beni seçim süreci boyunca bir an olsun yalnız bırakmadınız. Daha önce de söylediğim gibi. Sorunları birlikte tespit edip, çözümü de birlikte bulacağız. Artık Aziziye ilçemize hizmet etme günüdür'' diye konuştu.

Nesrin DEMİR/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.