1. HABERLER

  2. GÜNCEL MEDYA

  3. Milletvekili Öz'den cemiyetlere ziyaret
Milletvekili Öz'den cemiyetlere ziyaret

Milletvekili Öz'den cemiyetlere ziyaret

AK Parti Erzurum Milletvekili Mehmet Emin Öz, Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti ve Erzurum Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

A+A-

Gazete Güncel- AK Parti Erzurum Milletvekili Mehmet Emin Öz, Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti ve  Erzurum Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Öz’e, AK Parti MKYK Üyesi Fevzi Polat ve İl Başkan Yardımcısı Muhammet Sıddık Karaca eşlik etti. Gazetecilerle gündemi değerlendiren Öz,” Birlikte daha güçlü bir Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Öz, “Erzurum'da önemli ziyaretler gerçekleştirdik. MKYK Üyesi Fevzi Polat ve İl Başkan Yardımcımız Muhammet Sıddık Karaca ile birlikte, Erzurum’da Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Feridun Fazıl Özsoy ve Erzurum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sayın Mehmet Musa Çakır’ı makamında ziyaret ettik.  Başkan Özsoy ve Başkan Çakır’a  gösterdikleri samimi ve sıcak karşılamadan ötürü teşekkür ederim.  Bu tür buluşmaların, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde medya ve demokrasimizin güçlenmesine katkı sağladığına inanıyoruz. Birlikte daha güçlü bir Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz. Başkanlarımıza ve ekiplerine tekrar teşekkür ediyorum, çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

 

Özlem İpek/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.