1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Babalar sözünü tutar
Babalar sözünü tutar

Babalar sözünü tutar

İlk maçtaki yenilginin ardından “Final Four'a gidemezsek gelecek sezon Panathinaikos'ta olmayacağım” diyen Ergin Ataman, 12 yıl sonra takımını finallere taşıdı. 3-2'lik serinin 81-72 biten son maçı nefes kesti.

A+A-

Gazete Güncel- THY EuroLeague play-off çeyrek fi nalinde Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Yunanistan ekibi Panathinakos, İsrail temsilcisi Maccabi Playtika Tel Aviv'i son maçta 81-72; seride 3-2 yenerek Final Four'a adını yazdırdı.Eşleşmenin Yunanistan'da oynanan ilk maçındaki 91-87'lik yenilginin ardından, "Final Four'a gidemezsek gelecek sezonda Panathinaikos'un başında olmayacağım" diyerek büyük bir iddia ortaya koyan koç Ergin Ataman, takımı 12 yıl sonra ilk kez Dörtlü Final'e götürerek büyük bir başarıya imza attı.

İsrail'in ırkçılığı yanına kalmadı

Panathinaikos'un kazanarak serinin 1-1'e geldiği maçın ardından İsrailli Maccabi Tel Aviv'in teknik ekibinden bir çalışan, deneyimli koçu "İsrail'de görüşeceğiz. Siyonistlerin sana neler yapacağını göreceğiz" sözleriyle tehdit etmişti. Bu sözlere "Ben Türk'üm, bana hiçbir şey yapamazsınız" diyen Ataman, Maccabi'yi saf dışı bıraktı...

AKŞAM

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.