1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Paylaşımı yoğun tepki çekmişti! AK Partili Şebnem Bursalı özür diledi
Paylaşımı yoğun tepki çekmişti! AK Partili Şebnem Bursalı özür diledi

Paylaşımı yoğun tepki çekmişti! AK Partili Şebnem Bursalı özür diledi

AK Parti İzmir Milletvekili ve eski gazeteci Şebnem Bursalı, Monako'daki bir restoran ıstakoz yediği anları paylaşmasının ardından yoğun tepki çekti. Bursalı, gelen tepkilerin ardından özür diledi.

A+A-

Gazete Güncel- AK Parti İzmir Milletvekili ve eski gazeteci Şebnem Bursalı, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla başta sosyal medya olmak üzere siyasetçilerden yoğun tepki çekti.

Bursalı, Monako'da bir restoranda ıstakoz yediği anların yer aldığı bir fotoğraf paylaştı.

GELEN TEPKİLER SONRASI ÖZÜR DİLEDİ

Bursalı, gelen tepkiler sonrası sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, tepkilerin İstanbul Beşiktaş’taki patlama ve Antalya’daki teleferik faciasının unutturulma çabasını olduğunu vurguladı.

Bursalı, X hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Yoğun geçen seçim çalışmalarımız ardından yurtdışında yaşayan ailem ve yeğenlerimle bayram tatilini geçirmek üzere gittiğimiz bir restoranda hiç adetim olmayan bir yemek paylaşımı yapmam kamuoyunda haklı tepkiye sebep olmuştur.

30 yıllık gazeteci ve şimdi de milletvekili olarak sosyal medya paylaşımlarımda bugüne kadar yapmadığım bu hata için tüm kamuoyundan özür dilerim. Mensubu bulunmaktan onur duyduğum partim ve yolunda yürümekten her nefesimde şeref duyduğum Sn. Cumhurbaşkanımızın da bu sebeple hedef alınmasından dolayı üzüntüm sonsuzdur.

'TELEFERİK FACİASINI UNUTTURMAK ÜZERE GÜNDEM DEĞİŞTİRMEYİ ÇALIŞANLARI ÇOK İYİ ANLIYORUM'

Asla kötü niyet taşımayan ve yazılan hiçbir ücretle yakından uzaktan ilgisi olmayan yiyecek ve konuyla ilgili samimi üzüntümü ifade ederken, bunu fırsat bilip Antalya’daki teleferik faciasını unutturmak üzere gündem değiştirmeye çalışanları da çok iyi anlıyorum!

İstanbul’un göbeğinde 29 insanımızın hayatını kaybettiği, Antalya’da göz göre göre ihmal sonucu günahsız insanlarımızın hayatını kaybettiği, yaralandığı ve saatlerce mahsur kaldığı elim olayla ilgili tek bir söz etmeyenlerin, ne amaçla bu olayı çarpıttığını da biliyoruz!”

AK Partili Mücahit Birinci ve AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Monako Yat Kulubü'nde ıstakoz yemeği paylaşan AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'ya tepki gösterdi.

AKP MKYK Üyesi Mücahit Birinci,

'BU PARTİDEN İSTİFA EDECEKSİNİZ'

"Milletimiz geçim sıkıntısındayken, millet çareler ararken, devletimiz dişini tırnağına takmış ekonomiyi düzeltmeye çalışırken, siz gidip Monaco'da ıstakoz yiyemezsiniz, hadi yediniz bunu paylaşamazsınız! O ki paylaştınız, o zaman bu partiden istifa edeceksiniz. 

Sizin bu tavrınıza, bu ruh halinize hangi parti uygunsa, oraya gideceksiniz! Yer sofralarında kurulmuş, emekle, darbeler, bin bir badireler atlatmış bu partide siz ve sizin gibilere yer yok. Siz burayı babanızın çiftliği zannediyorsunuz, lakin burası halkın bağrından kopmuş, bu milletin öz evladı Recep Tayyip Erdoğan’ın partisidir kardeşim!

'BURADA ARTIK BU TAVIRDA OLANLARA YER YOK'

Burada artık bu tavırda olanlara yer yok! Biz, size rağmen, sizin gibileri tek tek ayıklayana kadar, ölene kadar Reisimize sahip çıkacağız. Siz, bizim tane tane topladıklarımızı, kamyonu devirerek dökmeye çalışsanız da biz, yılmadan, sizlerden ve sizin gibilerden partimizin izzetini koruyacağız. Uzun uzun yazardım, sabaha kadar yazardım, ama o fotoğraf, inanın bana, bu kadar yazmayı bile hak etmiyor. Aslında tek cümle yeter: "Partimizden defolup gidin kardeşim.” Konu bu kadar basit." diyerek tepki gösterdi.

'HEM HALKTAN KOPUK, HEM YEDİĞİNİ PAYLAŞACAK KADAR GÖRGÜSÜZ'

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ise sosyal medya hesabından Bursalı'ya tepki gösterdiği paylaşımında, "Hem halktan sokaktan kopuk hem de yediğini gezdiğini " paylaşacak kadar görgüsüz…" dedi.

'BODRUM'DA DAHA PAHALI'

CHP'ye yakınlığıyla bilinen gazeteci İsmail Saymaz da Bursalı'ya tepki gösteren bir paylaşımda bulunarak, Bursalı'nın Monako Yat Kulübü'nde yediği ıstakozun fiyatının Bodrum'da daha pahalı olduğunu belirtti. Saymaz, "Şebnem Bursalı’nın Monako Yat Klübü’nde yediği ıstakozun parası (250 gramı 60 Euro) Çeşme ve Bodrum’daki herhangi bir balıkçıdan daha ucuz. Bu bile AK Parti’nin neden kaybettiğini gösteriyor." ifadelerini kullandı.

 

KAYNAK: HABER7

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum