1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Minik Zeynep Dadaşın maçlarını kaçırmıyor
Minik Zeynep Dadaşın maçlarını kaçırmıyor

Minik Zeynep Dadaşın maçlarını kaçırmıyor

Eren Tozlu attığı gollerle Dadaşları sırtlamaya devam ederken, minik taraftarlarda ona hayranlık besliyor. Minik taraftar Zeynep Hafsa Bakan da, golcü oyuncunun hiçbir maçını kaçırmıyor. Minik taraftar kısa sürede tribünlerin de maskotu oldu.

A+A-

Gazete Güncel- Erzurum’da minik bir kız taraftar, Eren Tozlu ve Erzurumspor’un maçlarını kaçırmıyor. Yaz-kış demeden babası ile birlikte Mavi-beyazlı takımının müsabakalarını izleyen Zeynep Hafsa Bakan, tam bir Eren Tozlu hayranı, sırf Eren Tozlu için maçlara giden minin taraftar, golcü oyuncuya büyük bir hayranlık duyuyor.

Tozlu ile maç anını ölümsüzleştirdi

Tam bir Eren Tozlu hayranı olan minik kız taraftar Zeynep Hafsa Bakan, “Sırf Eren Tozlu için maçlara geliyorum. Onun futbolculuğuna hayranım. Nasıl ki, Galatasaraylılar Mauro  İcardi’ye, Fenerbahçeliler Edin Dzeko’ya hayranlık duyuyorsa, benim de Eren ağabeye özel bir sevgim var. Sağ olsun beni kırmadı kendisi ile fotoğraf çektirme gururu yaşamadım. Eren ağabey bana forma sözü verdi” dedi.

Kutlu da yakın ilgi gösterdi

Minik taraftar Zeynep Hafsa Bakan, adeta Erzurumspor tribünlerinin maskotu olurken, Teknik Patron Hakan Kutlu da, minik taraftara yakın bir ilgi göstererek. Kendisi ile fotoğraf çektirdi. “Kutu böyle minik taraftarlarımızın Erzurumsporlu olması bizim için bir gurur kaynağı” diye konuştu.

 

Nurullah Pala/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.