1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Erzurum'da Çakmak ve Bedir'den iş birliği protokolü
Erzurum'da Çakmak ve Bedir'den iş birliği protokolü

Erzurum'da Çakmak ve Bedir'den iş birliği protokolü

Erzurum Teknik Üniversitesi ve İl Sağlık Müdürlüğü arasında “Eğitim, Bilimsel Faaliyetler ve Sağlık Hizmetleri Alanlarında İş Birliği Protokolü" imzalandı.

A+A-

Gazete Güncel- Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak ve İl Sağlık Müdürü Gürsel Bedir, kurumlar arası iş birliği ve koordinasyonu sağlamak amacıyla “Eğitim, Bilimsel Faaliyetler ve Sağlık Hizmetleri Alanlarında İş Birliği Protokolü’ne” imza attı. Protokol içeriğinde gerçekleştirilecek eğitim faaliyetleri, bilimsel araştırmalar ve sağlık hizmetlerine ilişkin usul ve esaslara yer verildi.

Ayrıca Erzurum’da bulunan Sağlıklı Hayat Merkezleri’nde ETÜ öğrencilerine sağlanacak hizmetler ve faaliyetler belirtilerek, psikolojik danışmanlık, diyetisyen hizmetleri, fiziksel aktivite danışmanlığı gibi alanlarda iş birliği ön planda olacak.

Protokolün yükümlülükleri arasında, her iki kurumun da belirlenen alanda iş birliği geliştirmesi, akademik ve bilimsel çalışmalarda veri paylaşımı ve akademik destek sunması gibi maddeler bulunuyor. Kişisel verilerin korunması ve gizliliği ile ilgili detaylı hükümlerin de  yer aldığı protokol, tarafların iş birliğiyle sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmayı, akademik ve bilimsel faaliyetleri desteklemeyi amaçlıyor.

Ayşe Nur ERDOĞDU/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.