1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Erdoğan'dan partililere koltuk uyarısı!
Erdoğan'dan partililere koltuk uyarısı!

Erdoğan'dan partililere koltuk uyarısı!

Başbakan Erdoğan, Köşk için adaylık sinyalini verirken parti içi liderlik tartışmalarına tepki gösterdi.

A+A-
Erzurum Güncel- Başbakan Erdoğan, parti içi liderlik tartışmalarına İstanbul'dan sert çıktı. "Kimin dava insanı, kimin koltuk peşinde olduğunu göreceğiz" diyerek parti grubuna açıkça mesaj veren Erdoğan, "kaygılanacağınız en son şey AK Parti'nin geleceğidir" diye konuştu.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine iki aydan az bir süre kala Başbakan Erdoğan'ın teşkilatına önemli mesajları vardı. İstanbul'da parti il teşkilatının toplantısında konuşan Erdoğan, “önümüzde kritik bir süreç var. Kimin dava insanı, kimin koltuk peşinde olduğunu göreceğiz.” dedi. Erdoğan, partinin başına kimin geçeceğiyle ilgili tartışmalara da tepki gösterdi. İşte Erdoğan'ın o sözleri;

ERDOĞAN'DAN MUHALEFETE ADAY TEPKİSİ- TIKLA 
 
İSTİFACI VEKİLLERE YüKLENDİ 
 
“AK Parti teşkilatından nankörlüğün gereğini yapanlar oldu, aramızda tuzluklar çıktı. Zaten içimizde barınamadılar ve ait olduğu bataklığa gittiler. Zor bir dönemden geçtik. Hem kendi halkamız içinden hem de dışından kimin nasıl tavır sergilediğini görme fırsatımız oldu, ihaneti gördük.
 
AK PARTİ'NİN GELECEĞİ
 
“Şimdi yine önümüzde kritik bir süreç var. Kimin dava insanı, kimin koltuk peşinde olduğunu göreceğiz. Cumhurbaşkanlığı için adayımız her kim olursa olsun, kaygılanacağımız en son şey AK Parti’nin geleceğidir. AK Parti şahıslarla değil, ilkelerle, sınırları belli politikalarla, en önemlisi de dava şuuruyla, hareket ahlakıyla var olan ve var olacak bir partidir. Partinin başına Ahmet, Mehmet gelmiş, bunun tartışmasını yapmak davaya hakaret ve büyük saygısızlıktır. Şahıs kimdir ya? Şimdi Tayyip Erdoğan var, sonra ne olacağı belli mi? Allah korusun tamam da kardeşler kimin ölüp kalacağı belli mi?

"YüZLERCE ARKADAŞIMIZ VAR"

Birine bir şey olursa o dava bitecek mi? Devam ettirdiğiniz sürece o kişiye ve liderinize saygınızı göstermiş olursunuz. Sahiplenmiyorsanız orada büyük oyunlar var demektir. AK Parti tek adam partisi değildir, kurulları ve mekanizmaları vardır. Biz bu tartışmalara tenezzül etmeyecek ve prim vermeyecek bir kadroyuz. Görevini hakkıyla yerine getirecek yüzlerce arkadaşımız var. Teşkilatımız içinde Allah’a çok şükür sağlam yol arkadaşlarımız içinde ömer’lik makamına erişebilecek yüzlerce arkadaşımız var. Her türlü ikbal tartışması gereksizdir ve aynı zamanda yaralayıcıdır."
 İnternethaber
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.