1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Altınok ve Aydın'ın gündeminde terör vardı!
Altınok ve Aydın'ın gündeminde terör vardı!

Altınok ve Aydın'ın gündeminde terör vardı!

AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok ve MHP Erzurum Milletvekili Kamil Aydın AGİT-PA Terörizmle Mücadele Geçici Komitesi Türkiye Saha Ziyareti kapsamında Terörizmle Mücadele Geçici Komite Başkanı Reinhold Lopatka ile bir araya geldi.

A+A-

Gazete Güncel- Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı Parlamenter Asamblesi  (AGİT-PA Türk Grubu Başkanı,  AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok,  Terörizmle Mücadele Geçici Komitesi Türkiye saha ziyareti kapsamında, Komite Başkanı Reinhold Lopatka, Başkan Yardımcısı MHP Erzurum Milletvekili Kamil Aydın ve komite heyetiyle ile mecliste bir araya geldi. Toplantının gündeminde ise terörle mücadele vardı.

Konuya ilişkin değerlendirmelerini paylaşan Altınok, “Gündemimizde terör ile azim ve gayretle sürdürdüğümüz mücadelemiz vardı. Ülkemizin güven ve huzuruna kastedecek tüm unsurlarla mücadelemiz kararlılıkla devam edecek. Bu bağlamda ziyaretlerini gerçekleştiren Başkanımıza ve değerli heyetine teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz” ifadelerine yer verdi.

 

Nesrin DEMİR/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.