1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kutlu, "Tarihe geçen bir takım"
Kutlu, "Tarihe geçen bir takım"

Kutlu, "Tarihe geçen bir takım"

Erzurumspor’un 2-1 galip geldiği Ahlatcı Çorum müsabakasını değerlendiren Teknik Direktör Hakan Kutlu, Erzurumspor’un ortaya koyduğu performansla tarihe geçen bir takım olduğunu söyledi.

A+A-

Gazete Güncel- Erzurumspor’un 2-1 galip geldiği maç sonrasında takım teknik adamları değerlendirmelerde bulundu.
PUSULA Gazetesi'nden İrfan Tarakçıoğlu'nun haberine göre Erzurumspor  Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Erzurumspor’un  ortaya koyduğu performansla tarihe geçen bir takım olduğunu söyledi.

 

Maç sonrasında basın toplantısında konuşan Kutlu, “ Sezon başından beri zaten hep üstünde durduk. Hepsinin emeğine ayağına sağlık. Benim adıma tarihe geçen bir takım, Erzurum’un da tarihine geçmiş bir takım. Gerçekten inanılmaz işler yapıyorlar, geçen hafta Gençler maçında şansız bir mağlubiyet almıştık. Bugün yine çok erken kopartmamız gereken bir maç. Hak ettiğimiz bir maçta kazandıran golü son saniyede bulduk, Allah kaptanımıza nasip etti.  Çaycısından aşçısına, tüm kulüp personeline teşekkür ediyorum. Her hafta yönetime, başkanımıza ve taraftara da teşekkür ediyorum. Yine teşekkür ediyoruz.. Bir teşekkür de Erzurum basınına. Sezon boyunca kazandığımız maçlar oldu, kaybettiğimiz maçlar oldu. Yerel basın birgün bile takımı rahatsız etmedi, destek oldu. Teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Erzurumspor’un 47 puanı olduğunu hatırlatan Kutlu, “Şunları kaydetti: “ 3 puanımız silinmemiş olsaydı , Play-off’un en güçlü adayıydık. Matematiksel olarak Play-off sansımız devam ediyor. Olur olmaz, ama bizim ilk hedefimiz kümede kalmaktı, oyuncu grubumuzun eline emeğine sağlık”. 
Hakemin oyunu idaresinde bir sıkıntı görmediğini ifade eden Kutlu, şunları söyledi: “ Attıkları golü orta hakem verdi, VAR’dan döndü.  Doğru bir karar. Maçın içerisinde bizimde kızdığımız sinirlendiğimiz pozisyonlar oldu. Hakemlik bir sıkıntı yoktu. Serkan hoca maçın atmosferiyle , üçüncülüğü kovalayan bir hoca da hakeme  tepki göstermiş olabilir, bana göre iyi idare etti.  Maçın sonucunu hakeme bağlayacak bir durum yoktu. Bugün çok üstün bir futbol oynadık, çok sayıda pozisyona girdik”.

 

Söylenecek bir şey yok , kaybettik
Çorumspor Yardımcı Antrenörü Ziya Akçeken de “ Kazanmak için gelmiştik, istediğimiz oyunu oynayamadık, mağlup duruma düştük, akabinde golü bulduk ama skoru koruyamadık. Aslında çok söylenecek bir şey yok kaybettik ” diye konuştu.
Akçeken şunları kaydetti: “ Üzgünüz şansımızı kaybettik, son iki maçımızı da kazanıp üçüncülük mü olur, Play-off mu olur buna bakacağız. Erzurumspor’u da tebrik ediyoruz. Hakemle ilgili konuşacağım ama ne konuşacağımı bilmiyorum, bütün takdir haklarını Erzurumspor’dan yana kullandı. Maçın başında Serhat’a kaptanımıza sarı kart, diğer oyunculara  sarı kart, son pozisyonda alakası yok fauller, solbekin üst üste üç tane pozisyonlar var sarıkart, 4’ncü hakem söyledi, kart gösterecek, yok, bizim oyunca kafasına darbe alıyor, avantaj devam . Söylenecek bir şey yok “.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.