1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor FK: Kaptan varsa güvertede sorun yok!
Erzurumspor FK: Kaptan varsa güvertede sorun yok!

Erzurumspor FK: Kaptan varsa güvertede sorun yok!

Saha içinde ve saha dışında Başkan Ahmet Dal ve Teknik Direktör Hakan Kutlu ile futbolcular arasında köprü vazifesi yapan Kaptan Mustafa Yumlu, görevini en iyi şekilde yapmanın mutluluğunu yaşıyor.

A+A-

Gazete Güncel- Trendyol 1. Lig takımlarından Erzurumspor’un deneyimli kaptanı Mustafa Yumlu, görevini layığı ile yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyor.

Zor şartlarda takım arkadaşlarıyla birlikte harika işlere imza atan ve  Play-Off’a yürüyen kaptan Mustafa Yumlu, Başkan Ahmet Dal, Teknik Direktör Hakan Kutlu ve takım arkadaşları arasında adeta köprü vazifesi yapıyor.

Trabzonspor, Akhisar ve Denizlispor gibi kulüplerde de kaptanlık pazu bandını  koluna takan Erzurumspor’un deneyimli kaptanı sahadaki duruşu ve mücadelesi, forma aidiyeti ve camiaya olan bağlılığı ile takdir toplayan Mustafa Yumlu, kaptanlığın hakkını veriyor. Taraftarların ‘Büyük Kaptan’ tezahüratlarına layık olmak için sahada mücadele eden Yumlu, Erzurumspor forması altında kaptan olarak bir kupa kaldırmak istiyor.

Erzurumspor’un başında takım kaptanı olarak bu sezon 25 maça çıkan Mustafa Yumlu, defansta oynamasına rağmen 3 gol 2 asistlik performansı ile skorer bir futbolcu oldu.

 

Nurullah Pala/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.