1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor FK, Play Off'a 7 adım kala
Erzurumspor FK, Play Off'a 7 adım kala

Erzurumspor FK, Play Off'a 7 adım kala

Giresunspor maçı ile başlayıp Eyüpspor mücadelesi ile bitecek olan 7 haftalık maratonda Erzurumspor’u birbirinden çetin karşılaşmalar bekliyor.

A+A-

Gazete Güncel- Trendyol 1. Ligde Play-Off hesapları yapan Dadaşların Temsilcisi Erzurumspor, 7 haftalık zorlu maratonu asgari puan kaybı ile tamamlayıp adını ilk 7’ye yazdırmak istiyor.

Teknik Patron Hakan Kutlu’nun talebeleri kalen 7 maçta Play-Off’u yakalamak için ter dökecek. Tuzla galibiyetinden sonra hedeflerinin değiştiğini belirten Hakan Hoca, Play-Off hedeflerini dillendirmişti.

Dadaş’ın zorlu yedi haftası

Çift Başlı Kartallar, 7 haftalık zorlu Play-Off yarışında 4 Nisan Perşembe günü saat 20:30’da ligin son sırasındaki Bitexen Giresun’u Kazım Karabekir Stadı’nda konuk edecek. Dört gün sonra İzmir deplasmanına çıkacak olan Dadaşlar, Eyüpspor’un ardından Süper Lige koşan Göztepe ile Gürsel Aksel Stadı’nda karşılaşacak. Zorlu 90 dakika 8 Nisan’da oynanacak.

Ayağının tozu ile Erzurum’a dönecek olan Hakan Kutlu’nun öğrencileri,  15 Nisan’da 30. Hafta karşılaşmasında saat 20:00’da taraftarının önünde Sakaryaspor’u konuk edecek. Çift başlı kartallar, 31. Haftada Eryaman’da 21 Nisan’da Gençlerbirliği’ne konuk olacak. Erzurumspor’un 32. Haftadaki rakibi Çorumspor. Dadaşlar, 28 Nisan’da Çorumspor’u ağırlayacak. 33. Hafta maçında 5 Mayıs’ta Ümraniye’ye konuk olacak Erzurumspor, 12 Mayıs’ta sezonun son maçında belki de şampiyonluğunu ilan ederek Erzurum’a gelecek olan Eyüpspor ile Kazım Karabekir Stadı’nda karşılaşacak.

 

Nurullah Pala/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.