1. HABERLER

  2. DEPREM/ SAVAŞ

  3. ERVAK Başkanı Güzel'den İsrail'e kınama
ERVAK Başkanı Güzel'den İsrail'e kınama

ERVAK Başkanı Güzel'den İsrail'e kınama

ERVAK Başkanı Erdal Güzel, İsrail’in Gazze’de gerçekleştirdiği saldırıları kınayarak, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

A+A-

Gazete Güncel- Erzurum Kalkınma Vakfı Başkanı Erdal Güzel, İsrail’in Gazze’de düzenlediği saldırıları kınadı. Filistinli Müslümanların çektiği acıları dile getiren Güzel, ülkelerin tutum ve beyanlarını ifade etti.

Güzel, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Emperyalist ABD, İsrail’i sonuna kadar destekleyeceğiz ve savunacağız diyor. Şii İran, Sünni Filistin’e sahip çıkıyor ve neredeyse İsrail’e vurmak üzere. Diğer İslam Ülkeleri bırakın sahiplenmeyi ses dahi çıkarmıyorlar. Hristiyan Norveç , Filistin Devletini tanıyacağız duyurusunu yapıyor. Hristiyan Güney Afrika, İsrail aleyhine dava açıyor.

Maşallah bizde gıyabi cenaze namazları kılıyor, mitingler tertip ediyor, camilerde Siyonistlere beddua yağdırıyor, Sözde İsrail mallarını protesto eder gibi görünüyor, siyasetimize Gazze’yi alet etmekten geri kalmıyor, Filistin için şiir geceleri tertip ederek teselli buluyor ve en azından İsrail’e olan ticaretimizi azaltıyoruz.

Ne garip bir dünya . Milyonlarca Müslüman yaklaşan Hac ibadetinde şeytana taş yağdıracak ama bu taşlardan bir tanesi şeytan ABD’ye kurşun olarak gitmeyecek. Yazık oluyor Gazze’ye. Yazık oluyor masum Filistinli Müslümanlara.  Gazze’de insanlık can çekişiyor. Canımız acıyor. En çok vicdanımızı sızlatan ise 1, 5 milyarlık İslam aleminin güçsüzlüğü ve çaresizliği.

 

Nesrin DEMİR/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.