1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Elveda Cengiz Ünder! Fenerbahçe'de ayrılığı resmen duyurdular
Elveda Cengiz Ünder! Fenerbahçe'de ayrılığı resmen duyurdular

Elveda Cengiz Ünder! Fenerbahçe'de ayrılığı resmen duyurdular

Süper Lig'de Fenerbahçe forması giyen Cengiz Ünder için yeni gelişmeler yaşanıyor. Sarı-lacivertli ekipte geleceği belirsizliğini koruyan Cengiz Ünder, eski takımına dönmeye hazırlanıyor. İşte detayları...

A+A-

Gazete Güncel- Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna kattığı Cengiz Ünder için Kanarya'da işler istediği gibi gitmiyor. Sarı-lacivertli ekibin büyük bir yatırım yaptığı ancak bir türlü istenen seviyeye çıkamayan yıldız orta saha oyuncusunun burada kariyeri kısa sürdü. Cengiz eski kulübüne geri dönmeye hazırlanıyor.

CENGİZ ÜNDER, ROMA'YA DÖNÜYOR

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk umutları oldukça azalan Fenerbahçe, önümüzdeki sezon için kadro planlamasına başladı. Sarı-lacivertli ekipte bu doğrultuda dikkat çeken bir gelişme yaşandı. İtalyan basınında yer alan habere göre; Roma, sezon sonunda yollarını ayırma kararı aldığı Paulo Dybala yerine yeniden Cengiz Ünder'i kadrosuna katmak için harekete geçti.

SATIN ALMA OPSİYONLU KİRALAMA

İtalyan devinin Fenerbahçe ile yaptığı görüşmenin detayları da haberde yer aldı. Başkent ekibinin, Fenerbahçe'ye Cengiz için 3 milyon euro karşılığında bir sezon kiralama ve ardından 9 milyon euro karşılığında zorunlu satın alma opsiyonu içeren bir teklif sunduğu belirtildi. Fenerbahçe yönetiminin bu teklifi kabul ettiği ve yaz transfer döneminde bu transferin gerçekleşeceği kaydedildi.

FENERBAHÇE RAKAMLARI

Cengiz Ünder, Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda 31 maçta toplam 1237 dakika süre bulabildi. 27 yaşındaki oyuncu, bu mücadelelerde 9 gol ve 3 asist üreterek skora etki etmeyi başardı.

www.aksam.com.tr

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.