1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fatih Terim için Yunanistan basınından flaş iddia!
Fatih Terim için Yunanistan basınından flaş iddia!

Fatih Terim için Yunanistan basınından flaş iddia!

Yunanistan Süper Lig play-off'larında teknik direktörlüğünü Fatih Terim'in yaptığı Panathinaikos, sahasında Aris'e 1-0 yenildi. Mücadele sonrası Yunan taraftarların tepki göstermesi sonrası Panathinaikos yönetiminden flaş bir hamle geldiği iddia edildi.

A+A-

Gazete Güncel- Yunanistan Süper Lig play-off'larında teknik direktörlüğünü Fatih Terim'in yaptığı Panathinaikos, sahasında Aris'e 1-0 yenildi. Bitime 2 hafta kala Fatih Terim'in şampiyonluk şansı mucizelere kaldı.

"İLK DEFA BÖYLE BİR ŞEY YAŞADIM"

GMZQIykXcAA1eAc

Fatih Terim, "Elbette haklılar. Maçtan sonra dışarı çıktım ve her şeyi üzerime aldım. İlk defa böyle bir şey yaşadım. Hele ki kaybettiğinizde, ilk yarıda diğer maçtan istediğinizi alıp işinizi yapamıyorsanız, bunun olması mantıklıdır. Çok üzgünüm ama işimi etkilemiyor. Hepimiz finale hazır bir şekilde gideceğiz. Hadi Kupayı alalım, sonra seni Koropi'de bekleriz, kahve içip oradaki her şeyi konuşuruz." açıklamasını yaptı.

TARAFTARLAR TEPKİ GÖSTERDİ

GMZNR1BWQAAbHwF

Alınan mağlubiyetin ardından maç sonunda Panathinaikos taraftarı Fatih Terim'e tepki göstermişti.

YÖNETİM KARARINI VERDİ!

GMZN_VyWcAAtKu7

Panathinaikos, sezon sonunda yüksek ihtimalle teknik direktör Fatih Terim ile yollarını ayıracak. Yunan basınında yer alan iddiaya göre, Panathinaikos yönetimi Fatih Terim'e bu durumu iletti ve bilgi verdi.

Screenshot_3

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.