1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. AKP’de ıstakoz kavgası büyüyor: Diri diri davamızı haşlayacaklar
AKP’de ıstakoz kavgası büyüyor: Diri diri davamızı haşlayacaklar

AKP’de ıstakoz kavgası büyüyor: Diri diri davamızı haşlayacaklar

"Eski AKP Milletvekili Metin Külünk, Monaco'da yediği ıstakozun fotoğrafını paylaşan Şebnem Bursalı'ya sert tepki gösterdi

A+A-

Gazete Güncel- "Eski AKP Milletvekili Metin Külünk, Monaco'da yediği ıstakozun fotoğrafını paylaşan Şebnem Bursalı'ya sert tepki göstererek, 'Şimdi ıstakoz ve şımarıklık ile Maldivler ile imtihan olmak sadece bizi değil, topyekün milletimizi yoruyor. Ya kurtulalım kıskaçlarından şu ıstakozun, ya da diri diri kaynar suların içinde büsbütün davamızı haşlayacaklar!' dedi.

Külünk, sosyal medya üzerinden Monaco'da yediği ıstakozun fotoğrafını paylaşan Şebnem Bursalı'ya tepki gösterdi. 'Öğle yemeğinde soframızda domates, peynir, ekmek ve çay ile imtihan olurken çok mutlu idik' diyen Külünk, 'Şimdi ıstakoz ve şımarıklık ile Maldivler ile imtihan olmak sadece bizi değil, topyekün milletimizi yoruyor' ifadesini kullandı.

Külünk, paylaşımının devamında şu ifadelere yer verdi: 'AK Parti'nin üzerine inşa edildiği dava sırf bir merkez sağ siyaseti olarak görülmek ve gösterilmek, 'Değmesin mabedimin göğsüne namahrem eli' diyerek tüm bürokratik, oligarşik vesayetlerin yanında aristokratik oligarşi ve burjuva vesayetine de direnen Müslüman Türk milletinin 28 Şubat'tan 15 Temmuz'a verdiği mücadeleyi görmezden gelmektir.

Recep Tayyip Erdoğan ismini odağına oturtarak ona güven duyan halk, onun merkez sağ siyasetine değil, El-Emin Nebî'nin ahlâkından beslenen Emin kişiliğine inanmıştır. Recep Tayyip Erdoğan'ı ve onun 'Aşkım' diyerek gözünden dahi sakınmak üzere yükselttiği AK Parti'yi bu çizgiden kopartarak bir ıstakoz kıskacına sıkıştırmak, bile isteye yapılan bir eylem midir? sorusunu soruyor milletimiz.

Müslümanın, davanın çilesini çektikten sonra kenara çekilmesini bekleyen, kenara çekilmeyenin kenara çekilmesi için parti içi bürokratik ve hegemonik duvarlar ören, Recep Tayyip Erdoğan'ı ve aşkını bir küçücük fıçıcık tekerlemesine bindiren ıstakozcu Maldivler hastalığı, siyaseti sadece sandıkta galip gelmek zanneden bu ülkenin masumlarına ibretler vermelidir.

Ya kurtulalım kıskaçlarından şu ıstakozun, ya da diri diri kaynar suların içinde büsbütün davamızı haşlayacaklar! Vakit oturup çıkış referanslarımızı ve tarzımızı merkeze koyarak köklü nefs muhasebesi vaktidir ve de dünün yanlışlarını terkederek ve de sokağa güven vererek üstelikte koca cihanın sorumluluğunun omuzlarımızda olma şuuruyla köktenci bir resetleme şarttır. Milletimiz sabırsızlıkla bunu beklemektedir.'"

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.