1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Gülen kasetleri bu yüzden çıkmış
Gülen kasetleri bu yüzden çıkmış

Gülen kasetleri bu yüzden çıkmış

Gülen'e ait olduğu iddia edilen ses kasetleriyle ilgili Cemaatten açıklama geldi. Gülen'in avukatı kasetlerin Gülen'i bitirme planının parçası olduğunu söyledi.

A+A-

Erzurum Güncel- AK Parti-Cemaat savaşında önceki gün Fethullah Gülen'e ait olduğu iddia edilen 6 ses kaseti çıkmıştı. Aydın Doğan ve damadının Gülen ile ilgili yorumlarının yer aldığı kasetlerle ilgili Cemaatten açıklama geldi.

Gülen'in avukatı kasetlerin Gülen'i bitirme planı çerçevesinde yayınlandığını belirterek, 6 aydır sistemli bir şekilde dinleme yapıldığını açıkladı.

GüLEN'İ BİTİRME PLANININ PARçASI

Fethullah Gülen'in avukatı Nurullah Albayrak, son çıkan kasetlerle ilgili açıklama yaptı. Kayıtların yasa dışı dinleme ürünü olduğunu belirten Albayrak, bunların Gülen'e yönelik 'kirli bitirme planının' parçası olduğunu söyledi.

Albayrak, “Suç mahsulü olan bu montaj kayıtlar birtakım siyasi kişiliklerce siyasi toplantılarda kullanılmakta ve kirli “bitirme planı”na payanda yapılmaya çalışılmaktadır. Müvekkilim, ‘Ankara’nın karanlık dehlizleri’ tarafından istenildiği kadar izlensin veya dinlensin, ortaya çıkacak olan, hukuka saygı ve insanlığa hizmet sevdasından başka bir şey olmayacaktır.” ifadelerini kullandı.

FETHULLAH GüLEN YENİ SES KASETLERİ (TIKLAYIN)



GüLEN 6 AYDIR DİNLENİYOR

Bu kayıtlara karşı  yasal haklarını kullanacaklarını belirten Albayrak, kasetlerin montajlanarak servis edildiğini açıkladı.

Fethullah Gülen'in 6 aydır sistemli bir şekilde dinlendiğinin ortaya çıktığını belirten Nurullah Albayrak, şu açıklamayı yaptı;

-"Müvekkilim Fethullah Gülen’in, bir süredir kirli komploların hedefinde olduğunu ve İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi, Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi ve Anayasa’mızın teminatı altındaki “haberleşmenin gizliliği” hakkı hiçe sayılarak, telefon görüşmelerinin en az 6 aydır sistemli bir şekilde illegal olarak dinlendiğini ifade etmiştik. Bugün anlaşılmıştır ki, yasa dışı dinleme faaliyeti kesintisiz olarak devam etmektedir.

FETHULLAH GüLEN SESSİZLİĞİNİ BOZDU, CEMAATE SON MESAJI (TIKLAYIN)


CEZASI 5 YILA KADAR HAPİS

Bugüne kadar illegal dinlemeleri yapan ve montajlayan, bu kayıtları yayan sosyal medya hesaplarının sorumluları hakkında suç örgütü kurmak, örgütlü olarak yasa dışı telefon dinlemek ve haberleşmenin gizliliğini ihlal etmek suçlarından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulmuştur. Türk Ceza Kanunu’nun 132’nci ve 133’üncü maddelerine göre 5 yıla kadar hapis ile cezalandırılması gereken ağır bir suç olan fiil, karanlık odaklarca pervasızca işlenmektedir. Suç mahsulü olan bu montaj kayıtlar ise birtakım siyasi kişiliklerce siyasi toplantılarda kullanılmakta ve kirli “bitirme planı”na payanda yapılmaya çalışılmaktadır.

MUHTEŞEM YüZYIL'DA FETHULLAH GüLEN BEDDUASI



DİNLEMELERDEN çIKACAK TEK ŞEY


“Müvekkilim, ‘Ankara’nın karanlık dehlizleri’ tarafından istenildiği kadar izlensin veya dinlensin, ortaya çıkacak olan, hukuka saygı ve insanlığa hizmet sevdasından başka bir şey olmayacaktır. İllegal dinleme yapan ve bu kayıtları ifşa eden tüm sorumlular hakkında her türlü hukuk’i girişimde bulunacağımızı kamuoyuna saygı ile bildiririz.”İnternethaber

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.