1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Palandöken Kartalları'ndan Kelkit'e 11'li tarife
Palandöken Kartalları'ndan Kelkit'e 11'li tarife

Palandöken Kartalları'ndan Kelkit'e 11'li tarife

Teknik Patron İsa Atik Palandöken, genç ve yedek ağırlıklı kadroya Kelkit maçında şans verdi. Mavi-beyazlılar, rakibini 11-0 mağlup ederek Play-Out mücadelesi öncesinde muhtemel rakiplerine gözdağı verdi.

A+A-

Gazete Güncel- Bölgesel Amatör Lig’de  Teknik Patron İsa Atik Palandöken, yönetimindeki Palandöken Belediyespor, Kelkit Gücü’ne gol olup yağdı. Tamamen genç ve yedek ağırlıklı bir kadroyla sahaya çıkan Palandöken Kartalları, Gümüşhane temsilcisini 11-0 mağlup ederek amatör kümeye uğurladı.

Erzurum GSİM Yüksek İrtifa Kamp Merkezi 4 Nolu Sahada oynanan Müsabakanın Orta hakemliğini Trabzon bölgesinden Miraç Yıldırım yaparken yardımcı hakemliklerini Tokat bölgesinden Latife Kaya ve Artvin bölgesinden Serenay Çakmak yaptı. Müsabakanın dördüncü hakemliğini Trabzon bölgesinden Mehmet Cemil Malkoç üstlendi. Palandöken Belediyespor, Kalede Mustafa Bayrakçı savunmada Enes kâfi Gündüz, Muhammed Olcay uslu,Kadir Taşçınar, Ömer Yasin Özkan, Orta sahada Umut Can Turan, Ahmet Serdar Akay,Yusuf Tunçer, Metin Polat,Murat Dedeli forvet hattında ise Hakan Çevik on biriyle sahaya çıktı.

Mavi-beyazlılar, 3. dakikada Yusuf Tunçer’in attığı golle 1-0  öne geçerken 21 dakikada Murat Dedeli, durumu 2-0 yaptı.  Dakikalar 30’u gösterirken Hakan Çevik durumu 3-0’a getiren golü attı ve ilk devre bu sonuçla tamamlandı.

İkinci devreye hızlı başlayan ve yavaş yavaş as oyuncularını sahaya süren  Palandöken Belediyespor, 46. dakikada Ahmet Serdar Akay ile durumu 4-0 yaparken hemen bir dakika sonra sahneye çıkan Ömer Yasin Özkan durumu 5-0’a getirdi.

Dakikalar 63’ü gösterirken Mehmet Gündüz skoru  6-0 yapan golü attı. 75. Dakikada sahneye çıkan golcü oyuncu  Mehmet Gündüz kendisinin 2 takımının 7 golünü atarak durumu 7-0 yaptı.

78. dakikada bu kez sahneye  Metin Polat çıktı ve  8-0 yapan golü attı. Bu golün bir dakika sonrasında Umut Can Turan durumu 9-0’a getirdi. Dakikalar 88 gösterirken Muhammed Olcay Uslu skoru 10- 0 yaparken maçın skorunu Palandöken Belediyespor’un bir diğer golcü ismi  Abdülhamit Macit belirledi belirledi.  Palandöken Belediyespor’da Abdülhamit Macit mücadelenin skorunu tayin etti.  11-0’lık galibiyetle sahadan ayrılan Palandöken Belediyespor üç puanı hanesine yazdırdı. Teknik Patron İsa Atik Palandöken’in talebeleri, şimdiden BAL  Play-Out baraj maçında karşılaşacağı muhtemel rakiplerine de gözdağı verdi.

Nurullah PALA-PUSULA Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.