1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Trabzon'un siyasileri ayakta! Erzurum'da çıt yok!
Trabzon'un siyasileri ayakta! Erzurum'da çıt yok!

Trabzon'un siyasileri ayakta! Erzurum'da çıt yok!

Trabzon ve Erzurum'da yüzlerce kişinin istihdam edildiği Nüfus ve Vatandaşlık Çağrı Merkezlerinin kapatılacağına dair söylentiler huzursuzluğa neden oldu. Trabzonlu milletvekilleri konuyu Meclis'e taşırken, Erzurumlu vekillerden henüz ses çıkmadı.

A+A-

Gazete Güncel- İçişleri Bakanlığı bünyesinde yer alan Nüfus ve Vatandaşlık Çağrı Merkezlerinin kapatılacağına yönelik haberler Trabzon’da 350, Erzurum’da da 150 personeli tedirgin etti.

İhalesi yenilenmeyen firmalardaki personelin işten çıkarılacağına dair dedikodular üzerine CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, "Çağrı merkezlerinin kapatılacağı 2 gündür kamuoyunda yer alıyor. İçişleri Bakanı'na soruyoruz. Bu doğru mu? Çağrı Merkezi kapatılacaksa, bunun sebebi nedir? Eğer kapatılacaksa, işsiz kalacak yaklaşık 350 kişi için çözüm ürettiniz mi? Eğer bir çözüm üretmediyseniz, mağduriyeti nasıl ortadan kaldıracaksınız? Trabzon Çağrı Merkezi'ni kapatmayın, insanları mağdur etmeyin" dedi.

 

Erzurum’da da 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan çağrı merkezinde çalışan 150 kişi, çıkan haberler nedeniyle huzursuz oldu. Konuyla ilgili henüz resmi açıklama yapılmazken, şehrin siyasilerinden de bir tepki gelmedi. Haber: Onur SAĞSÖZ / Erzurum AJANS

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum