1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dadaş'ın motivasyonu yüksek
Dadaş'ın motivasyonu yüksek

Dadaş'ın motivasyonu yüksek

Teknik Patron Hakan Kutlu, eski takımı Giresunspor’u eli boş göndermek için planlar yapıyor. Dadaşlar, yüksek motivasyonla hazırlıklarına devam ediyor.

A+A-

Gazete Güncel- Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor, 27 Haftada oynayacağı Giresunspor maçı hazırlıklarına yoğun tempoda devam ediyor. Milli arada verilen 5 günlük iznin ardından kente döndükten sonra Bitexen Giresunspor maçı bilenen Dadaşlar, fitness çalışmasının yanı sıra taktik antrenmanlarına devam ediyor. Teknik Patron Hakan Kutlu, eski takımı Giresun’dan rövanşı almak için planlar yaparken, milli arada verilen iznin ardından futbolcularının adeta pestilini çıkarıyor.

Kazım Karabekir Stadı’nda çalışıyor

4 Nisan 2024 Perşembe günü Bitexen Giresunspor’u konuk edecek olan Dadaş’ta yoğun bir mesai sürerken, Teknik Patron Hakan Kutlu, oyuncularına yüksek motivasyonla antrenman yaptırıyor. Tecrübeli çalıştırıcı, Karadeniz ekibinden rövanşı almak için Kazım Karabekir Stadı’nda  yoğun şekilde antrenman yapıyor.

Kazanan takım pozu

Bu arada kaptan Mustafa Yumlu’nun da yer aldığı pembe yelekli takım. İddialı çift kale maçının kazanarak galibiyet pozu verdi.

 

Nurullah Pala/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.