1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Yerel seçimde hezimete uğrayan İlk defa...
Yerel seçimde hezimete uğrayan İlk defa...

Yerel seçimde hezimete uğrayan İlk defa...

AKP, seçim sonrası yapılan bu anketin sonuçlarıyla da şok olacak. Türkiye Raporu'nun aboneleri için yaptığı 'Bu pazar milletvekili seçimi olsa' anketine göre CHP yüzde 35,2 ile birinci sırada yer alıyor.

A+A-

Gazete Güncel- Yerel seçim sonuçlarına göre hezimet yaşayan AKP, seçim sonrası yapılan bu anketin sonuçlarıyla da şok olacak. Türkiye Raporu'nun aboneleri için yaptığı 'Bu pazar milletvekili seçimi olsa' anketine göre CHP yüzde 35,2 ile birinci sırada yer alıyor. Türkiye Raporu Direktörü Can Selçuki, "ilk defa Nisan 2024’te AK Parti birinci parti ve Erdoğan başarı seviyesi en yüksek lider çıkmadı" dedi.

Türkiye Raporu, bu ay içinde yapılan anket sonuçlarını abonelerine duyurdu. Araştırma sonuçlarına göre "Bu pazar milletvekili seçimi olsa" sorusuna verilen cevaplar arasında CHP ilk sırada...

AKP'nin yüzde 30'un altına düştüğü ankette karasızlar dağıtılınca ortaya çıkan oy oranları şöyle:

bu-pazar-milletvekili-secimi-olsa-anketi-chp-birinci-sirada.webp

Türkiye Raporu Direktörü Can Selçuki, iki gün önce nisan ayı çalışmasını tamamladıklarını belirterek sosyal medya hesabından paylaşım yapmış ve "Eylül 2019’dan beri her ay gerçekleştirdiğimiz Türkiye Raporu anketlerinde ilk defa Nisan 2024’te AK Parti birinci parti ve Erdoğan başarı seviyesi en yüksek lider çıkmadı" ifadelerine yer vermişti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.