1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Mutlu yıllar Celal!
Mutlu yıllar Celal!

Mutlu yıllar Celal!

Dadaş bugün Ümraniye maçı için İstanbul’a uçuyor. Hazırlıklarını tamamlayan Mavi-beyazlılarda Celal Hanalp için doğum günü pastası kesildi.

A+A-

Gazete Güncel- Trendyol 1. Ligde 33. Hafta maçında deplasmanda Ümraniyespor’a konuk olacak Erzurumspor, bugün uçakla İstanbul’a uçarak kampa girecek. Mavi-beyazlılar, antrenmanlarını tamamlarken, Çorum maçında Erzurumspor’un beraberlik golünü atan Celal Hanalp için doğum günü sürprizi yapıldı. Yoğun yağmur nedeniyle fitness salonunda çalışan Dadaşların temsilcisinde teknik heyet, futbolcular ve personel Celal Hanalp’ın yaş gününü kutladı. Mavi-beyazlılar, 28 yaşına giren Celal Hanalp’ın doğun gününü kutladı. Başarılı futbolcu büyük bir heyecan yaşarken, takım arkadaşları doğum gününü neşeli bir hale getirerek, takım arkadaşlarının yeni yaşını kutladı.

Erzurumspor kulübü de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Ümraniyespor maçı hazırlıklarına başladık. Antrenman öncesi Celal Hanalp’ın doğum gününü kutladık. Bir kez daha futbolcumuzun yeni yaşını kutluyor, sağlıklı ve mutlu yıllar diliyoruz” ifadelerine yer verdi

Yarın ki, maç iki takım için de çok önemli

Yarın Ümraniye Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma iki takım içinde büyük önem taşıyor. Ümraniyespor, geçen hafta Ankara Keçiörengücü karşısında 4-2’lik mağlubiyetle evine dönmüştü. Mavi-beyazlı ekip ise, son olarak Çorum FK’yi ağırlayarak 2-1’lik galibiyet almıştı. Dadaşlar, pazar günü de Ümraniyespor ile mücadelesinde 3 puanı alarak galibiyet serisini devam ettirmeyi hedefliyor.

1. Lig puan tablosunda Erzurumspor, 44 puanla 10. sırayken Ümraniyespor, 37 puanla 13. sırada yer alıyor.

Nurullah PALA/PUSULA Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.