1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. 'AKP Belediye Başkanlarımıza Transfer İçin Baskı Yapıyor'
'AKP Belediye Başkanlarımıza Transfer İçin Baskı Yapıyor'

'AKP Belediye Başkanlarımıza Transfer İçin Baskı Yapıyor'

Yeniden Refah Partisi lideri Erbakan Gazeteduvar'a konuştu. Özgür Özel ile Erdoğan'ın görüşmesini olumlu bulduğunu söyleyen Erbakan, kendisinin de randevu isteyeceğini açıkladı. Erbakan, belediyelerle ilgili de çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

A+A-

Gazete Güncel- Yerel seçimlerde büyük bir başarı yakalayan Yeniden Refah Partisi'nin lideri Fatih Erbakan AKP'nin belediye başkanlarına, kendi partilerine geçmeleri için baskı yaptığını iddia etti.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, AKP’nin belediye başkanlarına kendi partilerine geçmeleri için baskı yaptığını öne sürdü.

Konuya ilişkin Duvar’a konuşan Erbakan “Şimdi de belediye başkanlarımızla ilgili tabii bu oluyor maalesef. İktidar partisine geçmeleri, bizden istifa etmelerine yönelik birtakım görüşmeler, çalışmalar, baskılar…” ifadelerini kullandı.

Erbakan "Belediye başkanlarımızla toplantı yaptık. Biz de kendilerine söyledik. İktidar partisine giden bir belediye başkanı da çok da farklı bir tabloyla karşılaşmıyor. Çünkü devlette de para yok. İktidar partisine geçtiniz diye birdenbire bir şey vermeleri mümkün değil" diye konuştu.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP lideri Özgür Özel arasında yapılacak olan görüşmenin de olumlu olduğunu belirten Erbakan, Erdoğan’dan kendilerinin de randevu isteyeceğini söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.