1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Mağdurlara Başbakan sözü
Mağdurlara Başbakan sözü

Mağdurlara Başbakan sözü

Erzurum’da kangrene dönen New City projesine Başbakan Ahmet Davutoğlu el attı. Sorunun çözülmesi talimatı verdiğini söyleyen Davutoğlu, TOKİ ve Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşların taleplerini karşılayacağını bildirdi.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurum’da yıllardır çözüm bekleyen New City sorununda çözüm Başbakan Ahmet Davutoğlu’ndan geldi. Palandöken İlçesi’nde yarım kalan konutlar sebebiyle mağdur olan vatandaşların taleplerini dikkate aldığını belirten Davutoğlu, “Bu konuda talimatı verdim. Sayın Recep Akdağ, Büyükşehir Belediye Başkanı ve TOKİ Başkanı bir araya geldiler. Vatandaşların sorununun çözümü konusunda anlaştılar” dedi.

Ayşe Nur BAYRAM / ERZURUM

Erzurum’un kanayan yarası New City sorununa Başbakan Ahmet Davutoğlu el attı. Konuyla ilgili gerekli talimatları verdiğini söyleyen Davutoğlu, Büyükşehir ve TOKİ’nin sorunun çözümü için anlaştığını açıkladı.

12072528_10205212004203005_4780471766632044850_n

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, seçim mitinglerinin ikincisinde Erzurumlularla buluştu. İstasyon Meydanı’nda konuşan Davutoğlu, gündemle ilgili değerlendirmelerde bulunduğu konuşmasında Erzurum’da yıllardır konutlarına kavuşamayan New City mağdurlarına da çözüm sözü verdi. Konuyla ilgili vatandaşların taleplerini dinlediğini ve onların isteklerinin karşılanacağını vurgulayan Davutoğlu, “Mağdur olan vatandaşların talepleri karşılanacak. Büyükşehir ve TOKİ Başkanlığı talepleri karşılayacak şekilde çözüm bulacak. Bu konuda ben talimatları verdim. Sayın Recep Akdağ, Büyükşehir Belediye Başkanı ve TOKİ Başkanı bir araya geldiler, vatandaşlarla çözüm konusunda anlaştılar” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.