1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dadaş, Tatangalar'ı bekliyor!
Dadaş, Tatangalar'ı bekliyor!

Dadaş, Tatangalar'ı bekliyor!

Teknik Patron Hakan Kutlu’nun talebeleri ilk devrede elinden kaçırdığı Sakaryaspor’u bu kez eli boş göndermenin planlarını yapıyor.

A+A-

Gazete Güncel- Trendyol 1. Ligin 30’ncu naftasında bugün kendi evinde taraftarlarının önünde Sakaryaspor’u konuk edecek olan Erzurumspor, hazırlıklarını tamamladı. Kulüpte maç saatini beklemeye koyulan Dadaşlar, Tatangalar’ı eli boş göndermek istiyor. Ligin ilk devresinde deplasmanda 2-2 berabere kaldığı Sakaryaspor’dan bu kez rövanşı almak isteyen Mavi-beyazlılar, Teknik Paton Hakan Kutlu yönetiminde Tatangaları eli boş göndererek, rakibi karşısında son altı maçtır kazanamama şanssızlığını da kırmak istiyor.

 

 

Altı  Maçtır şansı tutmuyor

 

Dadaşların, son beş maçtır Sakaryaspor’a karşı bir türlü şansı tutmuyor. Erzurumspor, Sakaryaspor ile oynadığı karşılaşmaların üçünü kaybederken üç maçta ise rakibiyle berabere kaldı. Son altı müsabakada Tatangalar, 1-0, 2-0 ve 1-0’lık skorlarla galip gelen taraf oldu. Erzurumspor ise rakibi ile 0-0 ve 1-1’lik skorlarla berabere kaldı. Dadaşlar ligin ilk yarısında ise deplasmanda Sakaryaspor ile 2-2 berabere kalmıştı.

Nurullah Pala/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.