1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dal: "Taraftarımızı mutlu edecek sonuçlar istiyoruz"
Dal: "Taraftarımızı mutlu edecek sonuçlar istiyoruz"

Dal: "Taraftarımızı mutlu edecek sonuçlar istiyoruz"

Golsüz biten maçta Dadaşlar, 1 puana razı olurken Erzurumspor FK’nın Kulüp Başkanı Ahmet Dal, futbolcuları tebrik ederek, “Kalan dört haftada yine elimizden gelenin en iyisini yapıp, taraftarımızı mutlu edecek sonuçlar almak istiyoruz” dedi

A+A-

Gazete Güncel- Trendyol 1. Lig’in 30. haftasında Erzurumspor FK, sahasında Sakaryaspor ile 0-0 berabere kaldı. Kendi evinde Sakaryaspor ile golsüz berabere kalarak 1 puana razı olan mavi beyazlılar, kalan dört haftada taraftarlarını mutlu edecek sonuçlar almak istiyor.

“Büyük Erzurumspor taraftarına teşekkür ediyoruz”

Dün oynanan maçtan bir puanla ayrıldıklarını kaydeden Erzurumspor FK’nın  Kulüp Başkanı Ahmet Dal ise Hakan Kutlu ve ekibine teşekkür ederek, “Bugün evimizde Sakaryaspor’u ağırladığımız maç 0-0 berabere bitti. Pozisyonlar bulduğumuz, şansızlık neticesinde gol atamadığımız bu karşılaşmadan bir puanla ayrılıyoruz.

Futbolcularımızı göstermiş oldukları mücadeleden ötürü tebrik ediyor, hocamız Hakan Kutlu ve ekibine teşekkür ediyoruz. Bizi bu maçta da yalnız bırakmayan büyük Erzurumspor taraftarına teşekkür ediyoruz.  Kalan dört haftada yine elimizden gelenin en iyisini yapıp, taraftarımızı mutlu edecek sonuçlar almak istiyoruz.” dedi.

 

Şeyma TAHİR/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.