1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kutlu mu Şanlı mı?
Kutlu mu Şanlı mı?

Kutlu mu Şanlı mı?

Bir yanda transfer tahtası kapalı Erzurumspor ile harika işler başaran Hakan Kutlu, diğer yanda gelişi ile birlikte Sakaryaspor’u şaha kaldıran Tuncay Şanlı, Türk futbolunun unutulmaz iki eski oyuncu karakteri bugün teknik adam olarak bir kez daha karşı

A+A-

Gazete Güncel- Trendyol 1. Ligin 30. haftasında bugün saat 17.00’da Kazım Karabekir Stadı’nda oynanacak olan Erzurumspor-Sakaryaspor maçı iki takım teknik patorununu da yakından ilgilendiriyor.

Bir yanda Transfer tahtası kapalı olan ve dar bir kadro ile ligde harika işlere imza atan Dadaşların Teknik Patronu Hakan Kutlu, diğer yanda ise göreve gelmesinin ardından Sakaryaspor’u şaha kaldıran ve ligde üçüncülük hesapları yapan Tuncay Şanlı, iki teknik adam bugün bir kez daha karşı karşıya geliyor. Türk futbolunun unutulmaz defans oyuncularından biri olan Hakan Kutlu ile kanat oyuncusu Tuncay Şanlı’nın teknik adam olarak bugün sahaya yansıtacakları planlar merak konusu. Gözler saha içindeki oyuncular kadar saha kenarında Türk futbolunun iki önemli karakteri Kutlu ve Şanlı’nın üzerinde olacak.

Dadaşlar ile Tatangalar’ın 10. randevusu

Trendyol 1. Lig'de Erzurumspor sahasında Sakaryaspor’u konuk edecek. Bu maç iki takım arasındaki 10. randevu olarak tarihe geçecek.

 Erzurumspor FK ile Sakaryaspor daha önceden 9 kez karşı karşıya geldi. Sakaryaspor 4 karşılaşmadan galip ayrılırken, Erzurumspor FK ise yalnızca 1 kez kazanabildi. 4 maç da berabere sonuçlandı.

Tuncay Şanlı yönetimindeki Sakaryaspor ile Hakan Kutlu idaresindeki Erzurumspor, ligin ilk yarısında kozlarını Yeni Sakarya Atatürk Stadı’nda paylaşmış ve 4 gollü karşılaşma 2-2’lik eşitlikle tamamlanmıştı.

 

 

Nurullah Pala/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.