1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Gelecek Partisi'nde restleşmeler! Davutoğlu'ndan ilginç çıkış
Gelecek Partisi'nde restleşmeler! Davutoğlu'ndan ilginç çıkış

Gelecek Partisi'nde restleşmeler! Davutoğlu'ndan ilginç çıkış

Partisinin düzenlediği kampta kendisine yönelik eleştirilere cevap veren Ahmet Davutoğlu, "Benim hiçbir hatam yok. 2028’de Cumhurbaşkanı adayı olacağım, tereddütü olan aramızdan ayrılsın" ifadelerini kullandı.

A+A-

Gazete Güncel- Yerel Seçimlerde hiçbir belediye kazanamayan Gelecek Partisi, genel merkez yöneticileri, milletvekilleri ve il başkanlarının katılımıyla Genişletilmiş İstişare Kampı düzenledi.

Kampta Davutoğlu’na karşı İstanbul Milletvekilleri Selim Temurci ve İsa Mesih Şahin ile bazı yöneticilerden ciddi eleştiriler yapıldı.



OLAĞANÜSTÜ KONGRE ÇAĞRISI YAPILDI

Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili İsa Mesih Şahin de açıkça Davutoğlu’na olağanüstü kongreyi topla diye çıkış yaptı. Bazı partililer de olağanüstü kongre teklifine destek verdi.

BEN BAŞARILIYIM, PARTİ BAŞARISIZ

İktidarı ve muhalefeti eleştiren Davutoğlu’nun eleştirilere verdiği cevap ise başarısızlığın asıl nedeni olarak ifade ediliyor. Davutoğlu yaptığı değerlendirmede “Benim hiçbir hatam yok. Benim toplumsal karşılığım partinin çok önünde. Ben başarılıyım, parti başarısız” yaklaşımını açıkça dile getiren Davutoğlu, 2028’de Cumhurbaşkanı adayı olacağım, tereddütü olan aramızdan ayrılsın” açıklamalarında bulundu.

KAYNAK: ODA TV

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.