1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dadaş Play-Off umudunu tazelemek istiyor
Dadaş Play-Off umudunu tazelemek istiyor

Dadaş Play-Off umudunu tazelemek istiyor

Teknik Patron Hakan Kutlu’nun ekibi Gençlerbirliği maçını kazanmak için tüm planlarını yaptı. Yarın Başkente uçacak olan Erzurumspor, mücadeleden galip ayrılarak Play-Off umutlarını kalan haftalara taşımanın peşinde.

A+A-

Gazete Güncel- Trendyol 1. Lig takımlarından Erzurumspor’da Gençlerbirliği maçının hazırlıkları devam ediyor. Yarın uçakla direk başkente uçacak olan Dadaşlar, kendi tesislerinde son antrenmanlarını yaparken, Teknik Patron Hakan Kutlu, çift kale maçta Gençlerbirliği müsabakasının taktiği üzerinde durdu.

Golsüz biten Sakarya maçında sahada iki puan bırakarak avantaj kaybeden Dadaşlar, Gençlerbirliği’ni mağlup ederek Play-Off umutlarını tazelemek istiyor. Mavi-beyazlılar, hedefle Gençlerbirliği maçına çıkacak.

Umudumuzu korumak istiyoruz

Antrenmanlarda talebelerine nefes aldırmayan Erzurumspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, oyuncularının hırsından ve çalışma temposundan son derece memnun olduğunu belirterek, Play-Off umudunu korumak için Gençlerbirliği’ni mutlaka yenmek zorunda olduklarını söyledi.

Kutlu, “Pazar günü oynayacağımız Gençlerbirliği maçı ile birlikte önümüzde önemli ve kritik karşılaşmalar var. Matematiksel şansımız devam ettiği sürece Play-Off’u kovalayacağız, bunun içinde önceliğimizin Pazar günkü mücadeleden galip ayrılmak” dedi.

Maç Eryaman’da

21 Nisan Pazar günü saat 16.00’da Ankara Eryaman Stadyumu’nda karşılaşacağı Gençlerbirliği maçından mutlak 3 puan parolasıyla gidecek olan Erzurumspor’da Mustafa Akbaş ile Fırat Şaşi kadroda yer almayacak. Batuhan Artarslan ise Trabzon’da tedavisine devam ediyor.

Dadaşların temsilcisi bu sezon 3 puanı TFF Lisans Kurulu tarafından silinmesine rağmen, 30 maçta 41 puan topladı. Ligde 10. sırada yer alan mavi-beyazlılar,  11 galibiyet, 11 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldı. Teknik Patron Hakan Kutlu’nun talebeleri rakip fileleri 28 defa havalandırırken kendi kalesinde 25 gol gördü.

Nurullah Pala/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.