1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dadaşların 1 numaralı eldiveni Göktuğ Bakırbaş
Dadaşların 1 numaralı eldiveni Göktuğ Bakırbaş

Dadaşların 1 numaralı eldiveni Göktuğ Bakırbaş

Bu sezon 14 maçta kalesinde gol görmeyen Göktuğ Bakırbaş, Gençlerbirliği forvetine de gol izni vermemek için çalışıyor. Bir müsabaka da ise Rıdvan Oğuzhan Yağcı kalesini gole kapatmıştı.

A+A-

Gazete Güncel- Trendyol 1. Lig takımlarından Erzurumspor’un 1 numaralı eldiveni Göktuğ Bakırbaş, ligde 14 maçta kalesini gole kapatırken, bir müsabakada da Rıdvan Oğuzhan Yağcı gol yemeden 90 dakikayı tamamlamıştı. 14 maçta rakip forvetlere gol şansı tanımayan Göktuğ Bakırbaş, Gençlerbirliği forvetlerine de kalesini gole kapatmaya çalışacak.

Ligin en az gol yiyen ikinci kalecisi

28 yaşındaki file bekçisi Göktuğ Bakırbaş, 19 gol yiyen Göztepe Kalecisi Lis’ten sonra kalesinde gördüğü 25 golle en az gol yiyen 2. Kaleci oldu. Deneyimli eldivenin ardından Bandırma 26, Eyüpspor ise 27 golü kalesinde gören bir diğer takımlar oldu.

Göktuğ Bakırbaş’ın kalesini koruduğu Erzurumspor, Bodrumspor (0-0), Şanlurfa (0-0), Altay (4-0), Bolu (1-0), Tuzla (1-0), Bandırma (0-0), Bodrum (1-0), Manisa (2-0), Şanlıurfa (2-0), Altay (0-0), Adana (1-0), Kocaeli (0-0), Keçiören (2-0), Tuzla (1-0) ve Sakarya (0-0) skorlarla sahadan ayrıldı.

 

Nurullah Pala/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.