1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurum'da Yay gerip ok attılar
Erzurum'da Yay gerip ok attılar

Erzurum'da Yay gerip ok attılar

Geleneksel Türk Okçuluğu, Okul Sporları İl Birinciliği müsabakaları başladı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur, sporculara başarı dileklerini iletti.

A+A-

Gazete Güncel- Osmanlı torunlarıyız biz yay gerip ok atmak genimizde var bizim…Geleneksel Türk Okçuluğu, 2023-2024 sezonu Okul Sporları İl Birinciliği müsabakaları başladı.

Geleneksel Türk Okçuluğu İl Temsilcisi Rıdvan Gülüm ile Antrenör Erkan Emeç nezaretinde başlayan minikler, küçükler, yıldızlar, A Gençler ve B Gençler kategorisinde 100 dolayında öğrenci şampiyonluk için yarışıyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yakutiye Kampüsünde yer alan Yüksek İrtifa Kamp Merkezi Sahalarında yapılan Geleneksel Türk Okçuluğu il birinciliğinde başarılı olan öğrenciler Türkiye Finallerinde Erzurum’u temsil edecek.

Çakmur başarılar diledi

Erzurum Gençlik ve Spor  İl Müdürü Levent Çakmur, sporculara başarı dileklerini iletirken, “Bakanlığımız 2023-2024 Okul Sporları kapsamında yer alan Geleneksel Türk Okçuluğu müsabakalarını başlattık. Sporun ruhu ve rekabet heyecanını il birinciliğinde  yaşanacak. Katılımcı öğrencilerimiz  Geleneksel Türk okçuluğunda yeteneklerini sergileyecekler. İl Temsilcimiz ve tecrübeli hakemlerimiz nezaretinde yapılan turnuva küçük, minik, yıldız ve genç öğrencilerimizi bu spora teşvik edecek. Katılan tüm öğrenci, antrenör ve hakemlerimize başarılar diliyorum” dedi.

Nurullah PALA-Muhammet TARHAN/PUSULA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.