1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor'da Celal artık özgür!
Erzurumspor'da Celal artık özgür!

Erzurumspor'da Celal artık özgür!

İki maçlık Kırmızı Kart cezası biten Celal Hanalp, Çorum karşısında formasına kavuşacak.

A+A-

Gazete Güncel- Trendyol 1. Lig takımlarından Erzurmuspor’da iki maçlık kırmızı kart cezası sona eren Celal Hanalp, Çorumspor mücadelesinde formasına kavuşacak. Göztepe maçında gördüğü kırmızı kartla iki maç ceza alan Celal, cezasını Sakarya ve Gençlerbirliği maçlarında doldurdu. Çorum müsabakasında formasına kavuşacağı için mutlu olduğunu belirten 27 yaşındaki oyuncu, “İki hafta sonra formamı giyeceğim için heyecanlıyım. Çorum maçını sabırsızlıkla bekliyorum” dedi.

Tahkim Kurulu indirim yapmadı

Göztepe maçından sonra PFDK, Erzurumsporlu Celal Hanalp’a iki maç ceza verirken, Mavi-beyazlı kulüp cezanın indirimi için Tahkim Kurulu’na başvurmuştu.

Ancak Tahkim Kurulu, Erzurumspor’un başvurusunu kabul etmeyerek 2 maçlık cezalı onamıştı.

2 gol 2 asist yaptı

Geçtiğimiz sezon takıma dönen ve özellikle Teknik Direktör Hakan Kutlu’nun göreve gelmesiyle birlikte ilk onbirin değişmez oyuncusu olan Celal Hanalp, bu sezonda zaman zaman sol bek mevkiinde zaman zaman da orta sahada görev yaptı. 28 maçta 2373 dakikada sahada kalan 27 yaşındaki oyuncu, 2 gol 2 asistlik katkı sağladı. Celal Hanalp takımda Teknik Patron Hakan Kutlu’nun jokerleri arasında yer alıyor.

Nurullah PALA/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.