1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Sen de 100'ler kulübündesin Oltan!
Sen de 100'ler kulübündesin Oltan!

Sen de 100'ler kulübündesin Oltan!

Erzurumspor formasıyla 98 resmi lig maçına çıkan hazırlık ve özel müsabakalarında 100 rakamını çoktan aşan Oltan Karakullukçu da, Mustafa Yumlu, Mehmet Albayrak, Mert Nobre, Erhan Çelenk ve Orhan Ovacıklı gibi Mavi-beyazlı kulüple özdeşleşmiş bir isim.

A+A-

Gazete Güncel- Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor, Pazar günü Gençlerbirliği maçında Mavi-beyaz formayla 100’ler kulübüne giren Orhan Ovacıklı’yı ödüllendirmişti.

Kaptan Mustafa Yumlu, eski oyunculardan Mehmet Albayrak, Mert Nobre, Erhan Çelenk gibi isimlerle birlikte kulübün unutulmaz isimleri arasına giren Oltan Karakullukçu, Mavi-beyaz formayla  98 resmi ligi maçına çıkarken, çok sayıda hazırlık ve özel müsabakada da Dadaşların formasını terletti. Şu an Gençlerbirliği formasını giyen 32 yaşındaki deneyimli golcü için yorum yapan Mavi-beyazlı taraftarlar, “Şanlı formamızla 98 lig maçı oynayan Oltan’ı da bu kulüpte 100’ler kulübüne kabul ediyoruz” dedi.

Erzurum formasıyla 25’i aşkın gol attı

Efendi kişiliği ve forma aidiyet duygusu ile taraftarların gönlünde taht kuran Oltan Karakullukçu, 2014-2015, 2015-2016, 2019-2020 ve 2021-2022 sezonları olmak üzere dört ayrı dönemde Erzurumspor forması giydi.

Liglerimizin tecrübeli forvetlerinden biri olan Oltan Karakullukçu, Mavi-beyaz formayla lig ve ZTK’da 25’i aşkın gol atarken, 10’nun üzerinde de asist yaptı.

Dal’dan Oltan’a teşekkür

Bugüne kadar Erzurumspor’un formasını terleten her oyuncunun kendileri için kıymetli ve değerli olduğunun altını çizen Erzurumspor Kulüp Başkanı Ahmet Dal, “Oltan’ın şanlı formamız altında 98 resmi lig maçı var. Onlarca özel ve hazırlık müsabakasında formamızı terletmiş bir oyuncu. Ahlaklı, kişilikli bir karakter kendisi şu an Gençlerbirliği forması giyiyor. Onlara Play-Off yarışında başarılar diliyorum. Oltan’a da kulübümüzde efsaneleşmiş diğer oyuncular gibi teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Nurullah Pala/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.