1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Play-Off vakti
Play-Off vakti

Play-Off vakti

Serkandaş Sigorta 1. Amatör Ligde Play-Off maçları bugün start alacak. Saat 13:30’da Tortumspor-İdmanocağı ile saat 16:00’da ise Erzurum 1968 Spor, Yakutiye Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

A+A-

Gazete Güncel- Serkandaş Sigorta Erzurum 1. Amatör Lig’de Play-Off heyecanı bugün başlıyor. A Grubundan birinci çıkan Tortumspor ve 2.olan Yakutiye Belediyespor, B Grubundan ise lider olarak Play-Off bileti alan Erzurum 1968 Spor ile 2. Olarak Play-Off’a yükselen İdmanocağıspor Play-Off yarı Final maçlarında final şansı arayacak.

Dört takım BAL Play-Out baraj maçında Palandöken Belediyespor’un rakibi olabilmek için mücadele edecekler.

Dört takımda Play-Off’u hak etti

Sezon başından beri Serkandaş Sigorta 1. Amatör Ligi takip eden futbolseverler, dört takımın da Play-Off’u sonuna kadar hak ettiklerini belirterek, Play-Off müsabakalarının Dört takıma da yakışır bir şekilde geçeceğine inandıklarını belirterek hak eden tarafın Palandöken Belediyespor’a rakip olmasını istediler.

Amatör camiada nefesler tutuldu

Bugünkü Yarı Final Müsabakaları öncesinde futbolseverler şimdiden nefeslerini tutarken, karşılaşmaların başlamasını heyecanla bekliyor. Bugün 3 Temmuz Stadı’nda oynanacak maçlarda Tortumspor- İdmanocağı Spor ile karşı karşıya gelecek saat 13.30 başlayacak olan müsabakada Teknik Patron Metin Beyşer'in Tortumspor’u ile Teknik Direktör Yunus Aydın'ın yönetimindeki İdmanocağıspor finale kalabilmek için mücadele edecekler. Play-Off’un diğer maçı Teknik Patron Günay Kaya idaresindeki Erzurum 1968 Spor  ile Teknik Direktör Kurtulay Öksüz yönetimindeki Yakutiye Belediyespor arasında oynanacak. Karşılaşma saat 16:00’da 3 Temmuz Stadı’nda oynanacak.

Karakoca’dan Fair Play daveti

Erzurum Futbol İl Temsilcisi Ferit Karakoca, Serkandaş Sigorta Erzurum1. Amatör Ligi'nde Play-Off’a yükselen Tortum Spor, Yakutiye spor, Erzurum 1968 Spor ve İdmanocağı spor kulüplerini tebrik ederek, dört ekibe de bugün oynanacak olan Play-Off  Yarı Final müsabakaları öncesinde fair-play çağrısı yaptı. Dört takımın da şampiyon olabilecek kapasitede takımlar olduğunu belirten Karakoca, “Kıran kırana ve müthiş bir şampiyonluk mücadelesinin ardından Play-Off yarı finallerine kadar geldik. Dört takımda hak ederek bu noktalara ulaştı. Şimdi BAL Play-Out Maçında Palandöken Belediyespor’un rakibi olabilme mücadelesi veriyorlar. Hak eden Play-Off’da şampiyon olsun. Şimdiden tüm takımlarımızın teknik heyet ve futbolcularına başarılar diliyorum. Kırmızı kartsız, sakatlıksız bir Play-Off yarışı olmasını diliyorum” dedi.

Nurullah PALA-Pusula Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.