1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Turan: 'Benim başkomutanım sizsiniz'
Turan: 'Benim başkomutanım sizsiniz'

Turan: 'Benim başkomutanım sizsiniz'

15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişiminin ardından yıldız futbolcu Arda Turan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la birlikte fotoğrafını paylaşarak övgü dolu sözlerde bulundu.

A+A-

Erzurum Güncel- 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişiminin ardından yıldız futbolcu Arda Turan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la birlikte fotoğrafını paylaşarak övgü dolu sözlerde bulundu. Turan, paylaşımında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ''Ben inanıyorum ki bu ülkeyi yeniden birlestiricek insanları toparlıycaksınız Allah iki cihanda sizi mutlu etsin!! Benim vicdanımdaki vefa sevgiyle!!! Benim başkomutanım sizsiniz!!!!'' sözlerine yer verdi.

İşte Arda Turan'ın o paylaşımı 

''Simdi siz yalaka dersiniz deyin...!!! Hayatı boyunca develtin hic bir kurumundan bir şey istememiş biri olarak yazıyorum..hastalandık aradın üzüldük aradın sevindik aradın Allah ın selamını gonderdik aradın dünyanın heryerinde sahip cıktın sizinle konsurken siz bile demedik abilik yaptınız hersartta bize ...! sahip cıktınız..! bugün sizin için zor günse bu gün yanındayız efendim ...! Ben inanıyorum ki bu ülkeyi yeniden birlestiricek insanları toparlıycaksınız Allah iki cihanda sizi multu etsin!! Benim vicdanımdaki vefa sevgiyle!!! Benim başkomutanım sizsiniz!!!!''

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.