1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurum'da KYGM'li gençler sahaya indi
Erzurum'da KYGM'li gençler sahaya indi

Erzurum'da KYGM'li gençler sahaya indi

Gençlik ve Spor Bakanlığı KYGM tarafından Erzurum’da düzenlenen 36. Futbol Turnuvası 4. Grup maçları 3 Temmuz Stadımızda başladı. Turnuvaya ev sahibi Erzurum ile birlikte 10 il katılıyor.

A+A-

Gazete Güncel- Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğü (KYGM) tarafından Erzurum’da düzenlenen 36. Futbol Turnuvası 4. Grup Müsabakaları 3 Temmuz Stadı’nda başladı. Turnuvanın açılış mücadelesinde ise Bayburt ile Gümüşhane karşı karşıya geldi.

Dönel başarı dileklerini iletti

KYGM tarafından Erzurum’da düzenlenen 36. Futbol Turnuvası 4. Grup maçları açılış maçında Erzurum GSGM  Yurt Hizmetleri Müdürü Sahir Birol Dönel, takımlara, idareci ve antrenörler ile hakemlere başarı dileklerini iletti. Dönel, “Turnuvaya ev sahipliği yapmaktan bir hayli mutluyuz. Tüm takımlara fair play ruhu içerisinde bir turnuva diliyorum. Şimdiden sportmence maçlar diliyorum” dedi.

Bu arada Spor Faaliyetleri Şube Müdürü Vahit Albayrak ile Eğitim Şube Müdürü Güngör Şenses ile Futbol İl Temsilcisi Ferit Karakoca da açılışa katıldı.

Bayburt ile Gümüşhane açılı yaptı

Turnuvanın açılış maçı Bayburt ile Gümüşhane arasında oynandı. Günün diğer mücadelesinde ev sahibi Erzurum, Ardahan ile karşılaştı. Çorum, Trabzon, Rize, Kars, Giresun ve Artvin ekipleri de turnuvaya katılan diğer yurt takımları.

10 takımın şampiyonluk mücadelesi verdiği maçlar, Cuma günü saat 10:00’da oynanacak olan 3.’lük maçı ile saat 14:00’da oynanacak olan final karşılaşmasıyla sona erecek. Dereceye giren takımlara kupa ve madalya verilecek.

Nurullah PALA/Pusula Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.