1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Büyükşehir'in Altın Dadaşları
Büyükşehir'in Altın Dadaşları

Büyükşehir'in Altın Dadaşları

19 Sporcu ile Koya’da yapılan İller arası Kick Boks şampiyonasına katılan Erzurum Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü damga vurdu. 10 altın, 2 gümüş 3’de bronz madalya kazanan kick boksçular tatamiyi rakiplerine dar etti.

A+A-

Gazete Güncel- Antrenör Emre Şahin yönetimindeki BŞB Gençlik Spor Kick Boks takımı Konya’nın ev sahipliğinde yapılan İller arası Kick boks Şampiyonasında tarih yazdı.

19-21 Nisan 2024  tarihler arasında Konya’da  gerçekleştirilen İller Arası Kick Boks Şampiyonasına  yaklaşık 14 iden sporcu katıldı. Antrenör Emre Şahin ve idareci Ömer Tavur nezaretinde Konya’ya giden Dadaş kick boksörler adından fazlasıyla söz ettirmeyi başardı.

15 madalya ile döndüler

Yoğun bir sporcunun  katılım sağladığı şampiyonaya Erzurum Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü 19 Sporcuyla iştirak etti. Antrenör Emre Şahin yönetiminde tatamiye çıkan Mavi-beyazlı kick boksçular, 10 altın, 2 gümüş, 3 bronz madalya olmak üzere toplam 15 madalya kazanarak Dadaşların göğsünü kabarttı.

Başarımızın en büyük eseri Onursal Başkanımız Sekmen

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kick Boks Antrenörü Emre Şahin, “Şampiyonayı üstün başarılar alarak tamamladık. Bu süreçte en büyük destekçimiz olan Büyükşehir Belediye  Başkanımız ve Onursal Başkanımız  Mehmet Sekmen’e, Kulüp Başkanımız Ahmet Dal’a, Gençlik Spor İl Müdürümüz Levent Çakmur’a, Spor Hizmetleri Müdürümüz Ahmet Çelebi’ye, Kick Boks İl Temsilcimiz Metin Abuşoğlu ile destek veren dua eden herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Öztürk tebrik etti övgü yağdırdı

Türkiye Kick Boks Federasyonu İç Anadolu Bölge Başkanı Mehmet Güçlü ile birlikte, Antrenör Emre Şahin nezaretindeki Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü’nü tebrik eden Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Dadaş sporculara övgü yağdırdı.

2,5 yıl gibi bir süre Erzurum’da görev yapan Öztürk, “Ben Erzurum’da görev yaparken de, kick boksçularımız ulusal ve uluslararası alanda çok başarılıydı. O başarılarına devam ediyorlar. Kendilerini tebrik ediyorum” dedi.

Antrenör Emre Şahin de, eski Erzurum GSİM Müdürü Birdal Öztürk’e destek ve düşünceleri için teşekkür etti.

Nurullah PALA/Pusula Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.