1. HABERLER

  2. GÜNCEL MEDYA

  3. AKP'de çarşının karıştığı gün Mehmet Metiner'den ilginç 'medya' paylaşımı
AKP'de çarşının karıştığı gün Mehmet Metiner'den ilginç 'medya' paylaşımı

AKP'de çarşının karıştığı gün Mehmet Metiner'den ilginç 'medya' paylaşımı

31 Mart yerel seçiminde tarihi hezimet yaşayan AKP’de yenilginin sebepleri arasında kendi medyasını gösteren partililer de yer alıyor.

A+A-

Gazete Güncel- Bunların başında da AKP’li Mehmet Metiner geliyor. AKP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci'nin İsrail'le ticareti savunan açıklamalarının ortalığı karıştırdığı gün Metiner'den ilginç bir 'medya' paylaşımı geldi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci’nin İsrail’le ticareti savunan açıklamaları sonrası AKP’de çarşı pazar karıştı. Zeybekci’ye en sert tepki yandaş Yeni Şafak Gazetesi'nin yazarı İsmail Kılıçarslan’dan geldi. “Bundan daha gerizekalıca açıklama duymadım” diyen Kılıçarslan, Zeybekci’yi yuhladı. Zeybekci'den Kılıçarslan'a yanıt gecikmedi. İsim vermeden paylaşım yapan Zeybekci, "Muhatabına gerzek dediğin kadar gerzek, Geri zekalı dediğin kadar kadar geri zekalısın" ifadelerini kullandı.

Zeybekci’ye yandaş medyada seslerin yükseldiği gün, AKP’li Mehmet Metiner’den “Medya düzeni değişecek” çıkışı geldi.

Metiner, sosyal medya hesabından “Medya düzeni değişecek. Medyada kartlar yeniden karılacak. Yeni saflaşmalar olacak. Saf değiştirenler olacak. Bir kısım medya el değişecek. Ezcümle: Medyada da hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” dedi.

HalkTV

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.