1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. 7 ülkede yapılan ankette Erdoğan açık ara lider!
7 ülkede yapılan ankette  Erdoğan açık ara lider!

7 ülkede yapılan ankette Erdoğan açık ara lider!

Batı Balkan ülkeleri Arnavutluk, Bosna Hersek, Karadağ, Kuzey Makedonya, Sırbistan ve Kosova'da yapılan bir anket, Başkan Erdoğan'ın, bölge halklarınca en beğenilen lider olduğunu ortaya koydu.

A+A-

Gazete Güncel- Ortaya koyduğu vizyon ve dünya siyasetine yön veren açıklamalarıyla Başkan Recep Tayyip Erdoğan, uluslararası alanda da adından sıkça söz ettiriyor. Bunun örneklerinden biri de Balkan ülkelerinde gerçekleştirilen bir anketle ortaya kondu.

"BATI BALKANLAR BÖLGE ANKETİ"

Uluslararası Cumhuriyetçiler Enstitüsünce Arnavutluk, Bosna Hersek, Karadağ, Kuzey Makedonya, Sırbistan ve Kosova'da "Batı Balkanlar Bölge Anketi" düzenlendi.

Ankette, söz konusu ülke vatandaşlarına, "Bugün ülkenizin karşı karşıya olduğu en önemli sorun nedir?", "Hükümetin ele alması gereken en önemli öncelik hangi sorun olmalıdır?" ve "Aşağıdaki dünya ve bölge liderlerinden hangisi hakkında olumlu görüşleriniz var?" gibi sorular yöneltildi.

Ankete katılan vatandaşların çoğu, ülkelerinin karşı karşıya olduğu en önemli sorunun ve hükümetin ele alınması gereken en önemli önceliğin, "ekonomik şartlar ve hayat pahalılığı" olduğunu dile getirdi.

Haber7

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum