1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Hadise’den Pedro de Noronha'ya tepki Tülin Şahin'e destek! 'Sizden bıktık'
Hadise’den Pedro de Noronha'ya tepki Tülin Şahin'e destek! 'Sizden bıktık'

Hadise’den Pedro de Noronha'ya tepki Tülin Şahin'e destek! 'Sizden bıktık'

Hadise’den, Pedro de Noronha’nın kendisine baskı uygulayarak zor günler yaşattığını söyleyen Tülin Şahin’e destek paylaşımı geldi. Hadise yaptığı paylaşımla bu konuda isyanda bulundu.

A+A-

Erzurum Güncel- Geçen yıl Portekizli iş insanı Pedro de Noronha ile düğün fotoğraflarını paylaşarak evlendiğini duyuran ve kısa süre sonra hamile olduğunun müjdesini veren Tülin Şahin'in resmi olarak evli olmadığı ortaya çıktı. İddiaları sosyal medya hesabından doğrulayan Tülin Şahin, Noronha'nın kendisine baskı uygulayarak zor günler yaşattığını söyledi.

Tülin Şahin: Doğumdan sonra 'kilo ver' diye bana baskı yapıyorduTülin Şahin: Doğumdan sonra 'kilo ver' diye bana baskı yapıyordu

Şahin, Instagram hesabından yazılı açıklama yaparak eşinin hamilelik ve doğum sonrası kendisine kilo vermesi gerektiği konusunda çeşitli baskılarda bulunduğunu ve yaralayıcı ağır eleştirilere maruz kaldığını söyledi.

HADİSE'DEN DESTEK GELDİ

ekran-alintisi-080820201596895192fd462ff0

Yaşadıklarını paylaştıktan sonra Tülin Şahin'e en büyük destek arkadaşı Hadise'den geldi. Şarkıcı, Instagram hesabının hikaye bölümünden, "Sizden bıktık! Bıktık! Çocuğun annesine bu şekilde davranmak nedir? Bu insanlık değil, iğrençlik! Tülin'im emin ol ben ve tüm kadınlar senin yanında! Yalnız değilsin! Ve gördüğüm en iyi annelerden birisin!" mesajını paylaştı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.