1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Hak ettikleri cevap verilecek
Hak ettikleri cevap verilecek

Hak ettikleri cevap verilecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sanatçılarımıza ve sporcularımıza saldırılar başlatıldı. İnşallah ilk fırsatta bu tahammülsüzlere hak ettikleri cevap verilecektir diye düşünüyorum." dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- Dün akşam İstanbul'da TüMSİAD iftarprogramında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, verdiği iftarlara katılan sanatçıların eleştirilmesine sert çıkarak "Sanatçı ve sporcularımıza saldırılar başlatıldı. üzüntü duydum. İnşallah ilk fırsatta bu tahammülsüzlere hak ettikleri cevap verilecektir." dedi.

 

fft22_mf5161356.jpeg
İşte Erdoğan'ın konuyla ilgili açıklamaları:

"İLK FIRSATTA BU TAHAMMüLSüZLERE HAK ETTİKLERİ CEVAP VERİLECEK"

"Sanatçı ve sporculamıza saldırılar başlatıldı. üzüntü duydum. İşi bizim iftarımıza katıldığı için etkinliklerini iptal eden densizler çıktı.İnsan haklarını kimseye bırakmayan bu çevrelerin gerçek yüzünü görmüş olduk. Biz sonuna kadar yanlarındayız. Kendi ahlaklarının gereğini yerine getiriyorlar. İnşallah ilk fırsatta bu tahammülsüzlere hak ettikleri cevap verilecektir diye düşünüyorum."

fft22_mf5161359.jpeg

CUMHURBAŞKANI'NIN İFTARINA KATILAN SANATçI VE SPORCULAR TEPKİ çEKMİŞTİ

Hatırlanacağı üzere dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarabya'daki Huber Köşkü'nün bahçesinde sanatçılara ve sporculara iftar yemeği vermişti. Bu iftara katılan sanatçı ve sporcular kamuoyunda tepkiyle karşılanmıştı.

6.20150714083057.jpg

İnternethaber
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.