1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Hande Fırat'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Boğaziçi Üniversitesi' eleştirisi
Hande Fırat'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Boğaziçi Üniversitesi' eleştirisi

Hande Fırat'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Boğaziçi Üniversitesi' eleştirisi

Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Boğaziçi Üniversitesi'ne ilişkin olarak "Ülke ve milletin değerlerine yaslanamadığı için uluslarası alanda beklediği yere gelememiştir" sözlerini eleştirdi.

A+A-

Erzurum Güncel- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Boğaziçi Üniversitesine ilişkin söylediği, "Ülke ve milletin değerlerine yaslanamadığı için uluslarası alanda beklediği yere gelememiştir" sözlerine Hande Fırat'tan eleştiri geldi.

Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat, "Milli değerlere yaslanan diğer üniversitelerimiz küresel bir marka haline gelmiş mi? Onu bilmiyorum ben. Öyle bir sıralama yok galiba. Boğaziçi Üniversitesi 190. sırada olduğuna göre, diğerleri herhalde daha alttadır" ifadelerini kullanması dikkat çekti.

CNN Türk'te Ebru Baki'nin sunduğu Parametre programında konuşan Fırat, "Yani ben anlamadım. Şöyle anlamadım; milli değerlere yaslanan diğer üniversitelerimiz küresel bir marka haline gelmiş mi? Onu bilmiyorum ben. Öyle bir sıralama yok galiba. Boğaziçi Üniversitesi 190. sırada olduğuna göre, diğerleri herhalde daha alttadır" diye konuştu.

Hande Fırat'tan Cem Küçük'e gönderme

Fırat, Türkiye'de sorunun sadece üniversitelerden kaynaklanmadığını ve temel ve ortaöğretimde de büyük sorunlar olduğunu PISA testi sonuçlarından örneklerle açıkladılar.

ABD ile yaşanan vize krizinde son durum

Erdoğan'ın racon çıkışına, Hande Fırat'tan alkış

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.