1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. HDP'den Suruç'taki saldırıyla ilgili açıklama
HDP'den Suruç'taki saldırıyla ilgili açıklama

HDP'den Suruç'taki saldırıyla ilgili açıklama

HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, Suruç'ta 4 kişinin hayatını kaybettiği saldırıyla ilgili olarak 'Savcılara olayı aydınlatmaları konusunda çağrı yapıyorum, gizlilik kararı alınmadan soruşturma yapılmalıdır' dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, Suruç'taki saldırıyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Temelli'nin açıklamaları:

"Suruç'taki bu olay kendiliğinden olmadı. İktidarın iktidarda kalma hesaplarının sonucu. Lanet olsun böyle oy hesaplarına! Seçimle gitmeyi içine sindiremeyenler her türlü provokasyonu hayata geçiriyor, bunu da partimiz üzerinden yapıyorlar.

Olay tazeliğini korurken bir telaşla bakanlar açıklamalar yaptı, partimizi suçladı. Olayın asıl sorumlularını ortaya çıkarmakla sorumlu İçişleri Bakanı halkı aldatmaya çalıştı. Öyle tutarsızlar ki olayı İnce'nin Demirtaş'ı ziyaretine bağladılar. Böyle akıldan yoksunlar!

Savcılara olayı aydınlatmaları konusunda çağrı yapıyorum, gizlilik kararı alınmadan soruşturma yapılmalıdır. O hastanede yaşananlar tüm çıplaklığıyla ortadayken bu olayı basit bir tartışma gibi gösteren akıl suçu örtmeye çalışmaktadır."

HDP@HDPgenelmerkezi

@HDPgenelmerkezi adlı kullanıcıya yanıt olarak

#Temelli: Olay tazeliğini korurken bir telaşla bakanlar açıklamalar yaptı, partimizi suçladı. Olayın asıl sorumlularını ortaya çıkarmakla sorumlu İçişleri Bakanı halkı aldatmaya çalıştı. Öyle tutarsızlar ki olayı İnce'nin Demirtaş'ı ziyaretine bağladılar. Böyle akıldan yoksunlar!

HDP@HDPgenelmerkezi

#Temelli: Savcılara olayı aydınlatmaları konusunda çağrı yapıyorum, gizlilik kararı alınmadan soruşturma yapılmalıdır. O hastanede yaşananlar tüm çıplaklığıyla ortadayken bu olayı basit bir tartışma gibi gösteren akıl suçu örtmeye çalışmaktadır.

Twitter Reklamları'na ilişkin bilgiler ve gizlilik

 

PARTNERUtancından bikini giyemiyordu son pozları Instagram'ı salladıUtancından bikini giyemiyordu son pozları Instagram'ı salladı

Devlet Bahçeli'den Sapanca'daki vahşetle ilgili açıklama: Gözümün önünden o fotoğraf bir türlü gitmiyorDevlet Bahçeli'den Sapanca'daki vahşetle ilgili açıklama: Gözümün önünden o fotoğraf bir türlü gitmiyor

Başbakan Binali Yıldırım: Tarihe geçtim (3)Başbakan Binali Yıldırım: Tarihe geçtim (3)

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.